Dzieki wielkie i czekam na pozytywne wiesci !!!:* mnie 15dc jakos przed polnoca zaczal bolec jajnik wiec godzinke pozniej zabralismy sie do roboty a 16 dc wieczorem powtorzylismy i wszystkiego najlepszego :*Megan! Superrr gratuluję!! Pytalas kiedy testuje a ja nie zdążyłam odpisac a tu takie wieści!! Nie testowalam jeszcze bo pomyślałam, że dopiero 26 dzień cyklu i moze nie wyjść. Jakoś czuję, że to nie teraz.. Od wczoraj bolace piersi, wydają się ciepłe, ale może sobie wmawiam.
A dzisiaj wyprawiam urodzinki swoje, ale ze względu na moje gardło nie będę zażywać alkoholu
Jeszcze raz gratuluję i trzymam kciuki, żeby bylo wszystko ok!
Ps. Tez czułam jajnik do wczoraj lub przedwczoraj.
Dziękuje :* kciuki zacisnięte !!Megan gratulacje ogromne [emoji173]
Ja głupia siknelam sobie wczoraj ale oczywiście biel vizira. 24 dc. Jeszcze się ludze że to za wcześnie chociaż mam krótkie cykle 26-27 dni. Trochę jestem zawiedziona bo jakoś wewnętrznie czułam że jednak się udało w tym cyklu. Nawet koleżanka mi wczoraj powiedziała że jakoś z twarzy inaczej wyglądam i że może coś jest na rzeczy. No nic czekam do wtorku do terminu @. Jak nie przyjdzie to sikne jeszcze raz.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki :* mi te allegrowe testy owu wychodzily raz ciemniejsze raz jasniejsze przed okresem ale ani razu pozytywne[emoji14]Megan - Gratuluję !
U mnie nadal testy jakieś ciemnawe ...Może szału nie ma[emoji14]Wyczytałam, że jeśli plik LH jest długo wykrywalny to problemy z hormonami są - albo wada testów.Zobacz załącznik 780525
Madziu, staram się nadal ...ale efektów brak ...włączyłam testy owu (2 cykl) i zobaczymy co przyniesie
Nie możemy się poddawać chociaż sił brak kochana
Póki nie ma @ jest nadzieja !:*Ja dzisiaj 30 dc i @ ani widu ani słychu. Na fali radości Megan zrobiłam test. Biel... Nie chce się łudzić, ze należę do kobiet, którym test wychodzi kilka dni po spodziewanym terminie @. Czekam na najbliższe dni.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom