reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Megan! Superrr gratuluję!! Pytalas kiedy testuje a ja nie zdążyłam odpisac a tu takie wieści!! Nie testowalam jeszcze bo pomyślałam, że dopiero 26 dzień cyklu i moze nie wyjść. Jakoś czuję, że to nie teraz.. Od wczoraj bolace piersi, wydają się ciepłe, ale może sobie wmawiam.
A dzisiaj wyprawiam urodzinki swoje, ale ze względu na moje gardło nie będę zażywać alkoholu
Jeszcze raz gratuluję i trzymam kciuki, żeby bylo wszystko ok!
Ps. Tez czułam jajnik do wczoraj lub przedwczoraj.
A jakie masz cykle? Rób test, nie marudz [emoji2] [emoji16]

reklama
Megan! Superrr gratuluję!! Pytalas kiedy testuje a ja nie zdążyłam odpisac a tu takie wieści!! Nie testowalam jeszcze bo pomyślałam, że dopiero 26 dzień cyklu i moze nie wyjść. Jakoś czuję, że to nie teraz.. Od wczoraj bolace piersi, wydają się ciepłe, ale może sobie wmawiam.
A dzisiaj wyprawiam urodzinki swoje, ale ze względu na moje gardło nie będę zażywać alkoholu
Jeszcze raz gratuluję i trzymam kciuki, żeby bylo wszystko ok!
Ps. Tez czułam jajnik do wczoraj lub przedwczoraj.

To najlepsze życzenia :* może będzie niespodzianka :)

Dobrze Ci napisałam. Szczyt śluzu następuje 24 godziny przed owulacją. Zobacz co znalazłam:

Towarzyszy temu uczucie wilgotności i śliskości w okolicach zewnętrznych narządów płciowych. Ostatni dzień, w którym stwierdza się opisywane objawy, poprzedza dzień owulacji o ok. 24 godziny. Póżniej śluz znów staje się gęsty, lepki, mętny, czasami też zanika zupełnie i nie występuje aż do miesiączki. To okres niepłodności poowulacyjnej, który występuje od 4. dnia po szczycie płodności.
Dziękuję [emoji3] no właśnie czyli trzeba traktować że jak mam kulminacje śluzu to do doby powinna być owulka.

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

A jakie masz cykle? Rób test, nie marudz [emoji2] [emoji16]
Hehe :rolleyes2: w tym cyklu będzie 30 dni, więc @ powinna przyjść 2 list. Dzisiaj, tak jak Megan 26dc. Dzisiaj juz nie bede testować, mam złe przeczucia. Nawet nie mam testu w domu. Owulacja byla 16 dc, wiem bo mnie prawy jajnik klul i byl wtedy sex no i przez caly cykl ten jajnik mnie tam pobolewal, klul.. Ale wydaje mi sie ze nic mnie w tym podbrzuszu nie ciągnie, ani nic takiego.:frown:

Megan gratulacje ogromne [emoji173]

Ja głupia siknelam sobie wczoraj ale oczywiście biel vizira. 24 dc. Jeszcze się ludze że to za wcześnie chociaż mam krótkie cykle 26-27 dni. Trochę jestem zawiedziona bo jakoś wewnętrznie czułam że jednak się udało w tym cyklu. Nawet koleżanka mi wczoraj powiedziała że jakoś z twarzy inaczej wyglądam i że może coś jest na rzeczy. No nic czekam do wtorku do terminu @. Jak nie przyjdzie to sikne jeszcze raz.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Megan - Gratuluję ! :)
U mnie nadal testy jakieś ciemnawe ...Może szału nie ma :p
Wyczytałam, że jeśli plik LH jest długo wykrywalny to problemy z hormonami są - albo wada testów.
WP_20161029_004.jpg

Madziu, staram się nadal ...ale efektów brak ...włączyłam testy owu (2 cykl) i zobaczymy co przyniesie :)
Nie możemy się poddawać chociaż sił brak kochana :)

Załączniki

• WP_20161029_004.jpg
    WP_20161029_004.jpg
    208,4 KB · Wyświetleń: 191
Ja dzisiaj 30 dc i @ ani widu ani słychu. Na fali radości Megan zrobiłam test. Biel... Nie chce się łudzić, ze należę do kobiet, którym test wychodzi kilka dni po spodziewanym terminie @. Czekam na najbliższe dni.

reklama
Do góry