reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bulbasek trzymaj się!
A może @ miała przyjść później?
Mnie to łupie dzisiaj w krzyżu.
Wczoraj byłam taka nerwowa.. Nie mogłam wytrzymać w pracy, dzieci strasznie mnie denerwowały, ale oczywiście musiałam brać kilka oddechów i udawać, że wszystko ok.. Jakaś byłam rozdrażniona, mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej.
Miłego dnia! :)

W poprzednim cyklu przyszła 4 dni później. A tak zawsze miałam książkowo. To w tym cyklu teoretycznie powinna ciut szybciej. Byłam trochę podziebiona. Może to też miało wpływ.
Oj tak czasem wszystko denerwuje, ale trzeba robić dobrą minę do złej gry. Miłego dnia :)

reklama
Ja dziś znowu nie wytrzymałam i siknęłam. Widziałam cień cienia cienia Haha ale to już chyba prędzej mi się w głowie miesza :D
Mdli mnie kilka razy dziennie wtedy muszę się położyć. Jajniki cały czas bolą, raz mniej raz więcej.
No ale nie wiem ...
zrób jutro na następy trzymam kciuki :)
Ja mam dużo ładniejsza cerę już od 4 dni syfki nie wychodzą w takich ilościach jak zwykle
Dziewczęta, teraz wam napiszę chyba najgłupszą rzecz jaka tu napisałam. Tulipanna uznała że sie będziemy śmiać ( niesłusznie kochana :) ) że nie ma żadnego syfka, natomiast ja dzisiaj jak spałam obudziłam się o 5 rano i poczułam ( UWAGA !) jak została zapłodniona komórka jajowa przez plemnika ... można sie śmiać.
Boshsss aż sama sie z siebie śmieje...
oby oby :)
Bulbasek :( przykro mi

byłam u lekarza dziś rano, zbadał mnie i zrobił usg, oczywiście nic nie było widać, tego sie spodziewałam bo widac dopiero w 7 tygodniu a ja mam raptem 4 - ty. Mówiłam mu ze wiem ze nie bedzie widać ale wolałam przyjść bo może powinnam coś jeszcze brac, No i przepisał mi luteine 2xdziennie i kwas foliowy. Innych witamin kazał nie brać. Kontrole mam mieć za 2 tygodnie i chyba pójdę do niego wtedy prywatnie.

Też byłam dzisiaj u gina, przebadał mnie i stwierdził, że wszystko idealnie, nic tylko rodzić. Nie zalecał zachodzić w ciążę w tym cyklu z uwagi na wysokie prawdopodobieństwo ciąży mnogiej :-) Pytałam o pcos, stwierdził, że ja nie mam typowych cech prócz jajników całych w pęcherzykach i nieregularnej miesiączki i nie muszę się ograniczać w jedzeniu, byle moja dieta nie doprowadziła do zwiększenia wagi.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry