reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczęta, teraz wam napiszę chyba najgłupszą rzecz jaka tu napisałam. Tulipanna uznała że sie będziemy śmiać ( niesłusznie kochana :) ) że nie ma żadnego syfka, natomiast ja dzisiaj jak spałam obudziłam się o 5 rano i poczułam ( UWAGA !) jak została zapłodniona komórka jajowa przez plemnika ... można sie śmiać.
Boshsss aż sama sie z siebie śmieje...

tu sie nie ma co śmiać, kobieca intuicja! :D :D
Bulbasek :( trzymam mocno kciuki za kolejny cykl. :)
Nadalka - alez ty nas trzymasz w niepewnosci. jak ty to wytrzymujesz? :D

Ja sie na razie nie mam czym chwalić i ekscytować, bo to dopiero 7dc. Wiec z niczym szału nie ma :D Ale starania oficjalnie juz rozpoczęte :p W tym cyklu zaczynamy wczesniej, bo cos mi sie wydaje ze to przez to sie nie udawało. I nie powiem - mam nadzieje i przeczucie ze to bedzie ten cykl! :D

Buziaczki czwartkowe posyłam i jak zawsze trzymam kciuki!

Windy, ja sama siebie trzymam w niepewności... jestem pierwszy cykl po odstawieniu tabletek.
Niby testy owu coś tam pokazały, ale dziś 52 dc a ani @ ani ciąży.
Robiłam test, no i pupa. Żeby nie było jak 6 lat temu, że ciążę w pustym jajem pokazało mi dopiero po 2 miesiącach :/
No nic, zrobię test jeszcze w sobotę i we wtorek jak nic nie pokaże to czekam na @. A zaś jak się nie pojawi to wizyta u gin...

Bulbasek przykro [emoji17]

Lux, Ola cudownie się to czyta .... ciesze się i spokoju życzę [emoji6]

Nimitti wariatko....hiehie [emoji38]

Ladies powodzenia !!!

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej[emoji1] ja dziś biedniejsza o 170 zł...porobiłam badania ech [emoji10]

Aleksandrax gratulacje wpadaj do czerwcowek, bo Ty jeszcze czerwcówka nie?

7v8rikgnfeynrbw6.png

reklama
Oj nadrobic Was to czasem godz nie starczy tyle drukujecie heh..My juz wczoraj zaczelismy cos dzialac, przy czym Moj mi mowi czy jakby nie dal rady codziennie to czy jak bd sie przytulac co 2 dzien to jest szansa ze nam sie uda. mowie mu ze co bd to bd bo to jednak tylko raz w miesiacu mozna zajsc a On mi na to ehh... to skad tyle wpadek? To ja sie postaram codziennie. Myslalam ze sie posikam ze smiechu jak on wtedy wygladal, na takiego mega bezbronnego... ahhh te chlopy

Do góry