Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj tez tylko nie wtedy kiedy trzebaKurcze no mój to by mógł 2 razy dziennie
![]()
Powiem ci na moim przykładzie bo nie wiem jak dlugie cykle masz.. My w 9-10dc sie kochalismy i od tych dni mialam plodny sluz a 10dc bolaly mnie jajniki i potem juz tak bolaly tydzIen, w 21 dc zrobilam test i wyszedl negatywny. Powtorzylam w 24dc i wyszla bladziutka cienka kreska. Byla nadzieja czyli dzien przed jak powinnam dostac okres. Powtorzylam w 27dc to juz byla wyrazna krechaa powiedz mi kiedy testowałaś jak miałaś te bóle podbrzusza? czy czekałaś aż będzie termin @ ?
![]()
Dziewczęta, teraz wam napiszę chyba najgłupszą rzecz jaka tu napisałam. Tulipanna uznała że sie będziemy śmiać ( niesłusznie kochana) że nie ma żadnego syfka, natomiast ja dzisiaj jak spałam obudziłam się o 5 rano i poczułam ( UWAGA !) jak została zapłodniona komórka jajowa przez plemnika ... można sie śmiać.
Boshsss aż sama sie z siebie śmieje...
A ktory masz teraz dc? Wiesz.. Widze ze w 1szej ciazy chodzilysmy tak samozawsze miałam krótkie max 28 dni. ten był krótszy na bank bo miałam szybciej owulacje i moje ciało i testy to potwierdzały. Czuję się dziwnie i kurcze nie chce zapeszać ale już mam jedno dziecko i pamiętam jak się wtedy czułamoczywiście nie robię sobie nadziei ale kto wie. Może się udało.
Dzięki za odp.
![]()
teraz mam 15 dc. a podbrzusze od 3 dni mam jak w ciąży mi się macica stawiała to taka byłam na pompowania i sztywna z przodu to tak mam teraz. nie umiem tego lepiej wytłumaczyć. to jedyny objaw którego sobie nie wkrecam bo aż mąż widzi, że coś mnie boli. rano najbardziej po południu przechodzi trochę.A ktory masz teraz dc? Wiesz.. Widze ze w 1szej ciazy chodzilysmy tak samoale szczerze to ja w ogole nie pamietam tego jak bylo wtedy bo my nie planowalismy corki, a test wtedy zrobilam w dniu planowanej @ tak z ciekawosci bo na drugi dzień jechalismy na nasze wakacje pierwsze wspólne i juz jechalismy w trojke hehe no szczerze nie sprawdzalam symptomow i niczego nie przeczuwalam. Jedna rzecz tylko wtedy skojarzylam ze wrocila mi sie choroba lokomocyjna. A teraz nie mialam nic przed poronieniem..