reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurcze no mój to by mógł 2 razy dziennie :)

km5sio4pghry649q.png

reklama
a powiedz mi kiedy testowałaś jak miałaś te bóle podbrzusza? czy czekałaś aż będzie termin @ ?

km5sio4pghry649q.png
Powiem ci na moim przykładzie bo nie wiem jak dlugie cykle masz.. My w 9-10dc sie kochalismy i od tych dni mialam plodny sluz a 10dc bolaly mnie jajniki i potem juz tak bolaly tydzIen, w 21 dc zrobilam test i wyszedl negatywny. Powtorzylam w 24dc i wyszla bladziutka cienka kreska. Byla nadzieja czyli dzien przed jak powinnam dostac okres. Powtorzylam w 27dc to juz byla wyrazna krecha:) nie wiem jak to u Ciebie jest, ilu dniowe masz cykle?

zawsze miałam krótkie max 28 dni. ten był krótszy na bank bo miałam szybciej owulacje i moje ciało i testy to potwierdzały. Czuję się dziwnie i kurcze nie chce zapeszać ale już mam jedno dziecko i pamiętam jak się wtedy czułam :) oczywiście nie robię sobie nadziei ale kto wie. Może się udało. :) Dzięki za odp. :)

km5sio4pghry649q.png

Hajmal gratuluje:)
Bulbasek przykro mi.

U mnie dziś rano zawitała @. Obudziła mnie mocnym bólem o 5 rano. Aż do końca się łudziłam, że się udało. W końcu były dwa pęcherzyki. Jestem zrezygnowana.

Aleksandrax proszę o zmianę terminu kolejnej @ na 28.11 i 19 (?) cs

Za wszystkie testujące trzymam kciuki &&& :)

Dziewczęta, teraz wam napiszę chyba najgłupszą rzecz jaka tu napisałam. Tulipanna uznała że sie będziemy śmiać ( niesłusznie kochana :) ) że nie ma żadnego syfka, natomiast ja dzisiaj jak spałam obudziłam się o 5 rano i poczułam ( UWAGA !) jak została zapłodniona komórka jajowa przez plemnika ... można sie śmiać.
Boshsss aż sama sie z siebie śmieje...

Obyś dobrze przeczuwała!

Dziewczyny my już wczoraj się nie przytulaliśmy temp. w górze wiec owu już na pewno była :) padliśmy jak kawki i szybko zasneliśmy.
bulbasek trzymam kciuki &&&dawaj testa :)
Lux już kawał chłopa :)super że wszystko wporządku.
Alexandra super że serduszko bije :)

Powodzenia!

Lux, Alexandra super wiadomości :)

zawsze miałam krótkie max 28 dni. ten był krótszy na bank bo miałam szybciej owulacje i moje ciało i testy to potwierdzały. Czuję się dziwnie i kurcze nie chce zapeszać ale już mam jedno dziecko i pamiętam jak się wtedy czułam :) oczywiście nie robię sobie nadziei ale kto wie. Może się udało. :) Dzięki za odp. :)

km5sio4pghry649q.png
A ktory masz teraz dc? Wiesz.. Widze ze w 1szej ciazy chodzilysmy tak samo:) ale szczerze to ja w ogole nie pamietam tego jak bylo wtedy bo my nie planowalismy corki, a test wtedy zrobilam w dniu planowanej @ tak z ciekawosci bo na drugi dzień jechalismy na nasze wakacje pierwsze wspólne i juz jechalismy w trojke hehe no szczerze nie sprawdzalam symptomow i niczego nie przeczuwalam. Jedna rzecz tylko wtedy skojarzylam ze wrocila mi sie choroba lokomocyjna. A teraz nie mialam nic przed poronieniem..

A ktory masz teraz dc? Wiesz.. Widze ze w 1szej ciazy chodzilysmy tak samo:) ale szczerze to ja w ogole nie pamietam tego jak bylo wtedy bo my nie planowalismy corki, a test wtedy zrobilam w dniu planowanej @ tak z ciekawosci bo na drugi dzień jechalismy na nasze wakacje pierwsze wspólne i juz jechalismy w trojke hehe no szczerze nie sprawdzalam symptomow i niczego nie przeczuwalam. Jedna rzecz tylko wtedy skojarzylam ze wrocila mi sie choroba lokomocyjna. A teraz nie mialam nic przed poronieniem..
teraz mam 15 dc. a podbrzusze od 3 dni mam jak w ciąży mi się macica stawiała to taka byłam na pompowania i sztywna z przodu to tak mam teraz. nie umiem tego lepiej wytłumaczyć. to jedyny objaw którego sobie nie wkrecam bo aż mąż widzi, że coś mnie boli. rano najbardziej po południu przechodzi trochę.

no nic. pozostało czekać i trzymać kciuki.

km5sio4pghry649q.png

Witajcie kobietki
Bulbasek nie łam się któryś cykl musi nam się trafić :wink:
Morela_87 trzymam &&& oby to było to ;)
JA od dziś zaczynam starania to mój 6 dc M już nie może się doczekać,on jest jakiś niewyżyty cały m-c by się starał :D
Na dobrą sprawę chociaż on wierzy , że się uda :)
W tym m-Cu bez szaleństw jak ma być to będzie , spokojnie bez nakręcania :happy:
Ściskam mocno

reklama
Do góry