reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

cześć dziewczyny postanowiłam do was dołączyć bo też zaczęłam starania(2 cs ) o trzeciego dzidziusia.Mam dwóch synków 10 lat i prawie 8 lat. Marzy mi się oczywiście córeczka:-D ale i tak wiem co ma być to będzie.Oczywiście mam wątpliwości czy na pewno sobie poradzę i w ogóle ale chęć jest wiele silniejsza od strachu. Miałam przez 7 lat spiralkę i ją wyciągnęłam w tamtym miesiącu. Teraz jestem w 9 dniu cyklu i działamy:-) :)Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swojego grona i razem z wami będę mogła przeżywać porażki i sukcesy,dobre i złe chwile.pozdrawiam

reklama
Queen, piękne zdjęcie [emoji3] Nimitii, rozbawiłaś nie tym tekstem z królowa [emoji23]
a wiesz jak sie jej bałam! myślę sobie w tym śnie : cholera moja babcia to Królowa Anglii taka zimna i nieprzystępna, ale okazała sie spoko babcia nawet sie polubiłyśmy jak mi basen na zapleczu pokazała ( jej zaplecze w moim śnie to było połowa parku w moim mieście :D ) a ja sobie pomyślałam ( a więc to tu Kate pływała jak była w ciąży z Charlotte ) nie pytajcie mnie skąd ja te sny biorę sama nie wiem :D

Tylko skąd ten ból podbrzusza. Jestem chyba w 14 dc. Chyba po owulacji świeżo.

Ale przez te zawirowania z odstawianiem krążka zdaje sobie sprawę, że mogą mi świrować hormony na różne sposoby. To w końcu dopiero 1 cykl.

Z córką zaszłam tydzień po odstawieniu tabletek w sumie ale to było prawie 7 lat temu więc i organizm był inny :)

km5sio4pghry649q.png
Mnie jak tak bolalo podbrzusze tzn ze sie udalo;) i to wlasnie bylo w podobnym dniu cyklu do Twojego:) trzymam kciuki;)

Witaj judytka. Powodzenia w staraniach !

A ja dzis byłam świnia - i jak M wstał to Go dopadłam [emoji51][emoji23][emoji23] moze jeszcze uda mi sie cos wskórać jutro tak dla pewności ... zobaczymy. Teraz najgorsze czekania ... 14 dni ehh jakoś zleci ;-)!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

cześć dziewczyny postanowiłam do was dołączyć bo też zaczęłam starania(2 cs ) o trzeciego dzidziusia.Mam dwóch synków 10 lat i prawie 8 lat. Marzy mi się oczywiście córeczka:-D ale i tak wiem co ma być to będzie.Oczywiście mam wątpliwości czy na pewno sobie poradzę i w ogóle ale chęć jest wiele silniejsza od strachu. Miałam przez 7 lat spiralkę i ją wyciągnęłam w tamtym miesiącu. Teraz jestem w 9 dniu cyklu i działamy:-) :)Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swojego grona i razem z wami będę mogła przeżywać porażki i sukcesy,dobre i złe chwile.pozdrawiam
Prawie jak moja historia, mam 11 i 8 latka. Wiecznie na spirali ktora wypadła mi sama 2 lata temu a teraz dojrzelismy do tej myśli :-)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie staraczki ledwo dałam rady was nadrobić, miałam spore zaległości tak wyszło :sorry:
Wchodzę na forum a tu takie wspaniałe wieści :rolleyes2::rofl:
Hajmal moje gratulacje :biggrin2: piękna beta :tak:
Izabela90 myślę, że tym razem będzie zdrowa ciąża i wspaniały bobasek ;)
Gratki dziewczyny, cieszę się z wami :-) :)wreszcie ruszyłyście machinę wysypu pachnących bobasków :D
U mnie wreszcie @ odjeżdża cieszę się niezmiernie dziś 5 dc także ten już zacieram ręce :-D
M już zwarty i gotowy czeka tylko na sygnał :tak: zobaczymy czy tym razem coś wyda ;)
Queen_b trzymam &&& żeby na zgodę dobrego plemniczka zapodał :D
Walczymy dziewczyny do samego końca ,a co o_O

Do góry