reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

cześć dziewczyny postanowiłam do was dołączyć bo też zaczęłam starania(2 cs ) o trzeciego dzidziusia.Mam dwóch synków 10 lat i prawie 8 lat. Marzy mi się oczywiście córeczka:-D ale i tak wiem co ma być to będzie.Oczywiście mam wątpliwości czy na pewno sobie poradzę i w ogóle ale chęć jest wiele silniejsza od strachu. Miałam przez 7 lat spiralkę i ją wyciągnęłam w tamtym miesiącu. Teraz jestem w 9 dniu cyklu i działamy:-) :)Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swojego grona i razem z wami będę mogła przeżywać porażki i sukcesy,dobre i złe chwile.pozdrawiam
Witaj judytka777
Im nas więcej tym przyjemniej :happy:

reklama
Dzięki dziewczyny za miłe przywitanie A ty Antonia 2016 ile się już starasz?powiedz mi też masz czasem wątpliwości czy już jesteś 100%pewna że chcesz?niewiem co z tym cyklem będzie bo mój M coś chory a w sobotę jedziemy już do rodziny na długi weekend i niewiem czy tam będzie okazja...A wogole to niewiem czy tak tam dam radę po cichaczu

czyli jest nadzieja :)

km5sio4pghry649q.png
Ja od owu czyli od 9-10dnia cyklu bo ja tak szybko mialam to potem juz tylko czulam pobolewania w dole brzucha, rozpychanie i uczucie pelnosci z ponad tydzien. Potem ustalo no i potem pobolewanie jak na okres a okres nie przyszedl:) u mnie sie udalo w 1szym cyklu ale teraz nie wiadomo jak to bedzie..:/

Witam Was dziewczynki, niestety u mnie straszna pogoda tzn deszcz niesamowity, zimno brzydko. Wczoraj to nawet jakiegos dola przez to zlapalam. Czekam az ten wstretny okres sie skonczy i zaczniemy cos dzialac :tak: chociaz jakos mam takie dziwne wrazenie,ze Moj niby jest za tym zeby sie starac a jakos ostatnio nic mnie nie zagaduje o przytulanie tylko buziak na dobranoc i koniec.
Moj tak samo.. Narazie i tak mamy przerwe bo jestem tydzien po poronieniu ale mam wrazenie ze moj jqk przychodzi co do czego to tez.. Raz moze byc ale potem juz go trzeba przymuszac hehe

Witajcie
Nie nadrobie Was,nie ma szans, sorki

My w tym cyklu musimy odłożyć bobosexy bo oboje jesteśmy przeziębieni i do tego mojego męża do piątku nie będzie w domu, a w piątek już może być za późno[emoji29]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny gratulacje, ależ się cieszę [emoji4]
My zaczęliśmy starania ale dni płodne dopiero 30.10. ciekawe czy będzie co świętować i czy jeszcze zalapie się na lipcowke. Jeśli w tym cyklu się uda to termin pewnie coś ok 29 lipca by był.
Ile jest już lipcowek?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny za miłe przywitanie A ty Antonia 2016 ile się już starasz?powiedz mi też masz czasem wątpliwości czy już jesteś 100%pewna że chcesz?niewiem co z tym cyklem będzie bo mój M coś chory a w sobotę jedziemy już do rodziny na długi weekend i niewiem czy tam będzie okazja...A wogole to niewiem czy tak tam dam radę po cichaczu
To jest mój pierwszy cs [emoji3] w pt mam mieć @ więc lada dzień się dowiem [emoji3] przczuwam że się udało ale różnie to bywa... Mam obawy bo to już trzecie, jakoś inaczej niż drugie. Jakoś tak jakby ponad standard [emoji3] Tymbardziej że już życie ułożone, dzieci duże, tylko korzystać z życia. I zachciało nam się, żeby weselej było. A być może uda się dziewczynka a jak nie to będzie kolejny facet do kochania w moim życiu [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja od owu czyli od 9-10dnia cyklu bo ja tak szybko mialam to potem juz tylko czulam pobolewania w dole brzucha, rozpychanie i uczucie pelnosci z ponad tydzien. Potem ustalo no i potem pobolewanie jak na okres a okres nie przyszedl:) u mnie sie udalo w 1szym cyklu ale teraz nie wiadomo jak to bedzie..:/
No mam dokładnie tak samo. Pobolewanie podbrzusza, uczucie pelnosci i jakby napięte podbrzusze lekko powiększone. Hmm no zobaczymy co z tego będzie.

km5sio4pghry649q.png

reklama
To jest mój pierwszy cs [emoji3] w pt mam mieć @ więc lada dzień się dowiem [emoji3] przczuwam że się udało ale różnie to bywa... Mam obawy bo to już trzecie, jakoś inaczej niż drugie. Jakoś tak jakby ponad standard [emoji3] Tymbardziej że już życie ułożone, dzieci duże, tylko korzystać z życia. I zachciało nam się, żeby weselej było. A być może uda się dziewczynka a jak nie to będzie kolejny facet do kochania w moim życiu [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
W piatek masz mieć @??? To tak jak ja :) chyba jutro spróbuję zrobić test :) powiem Ci, ze my z bratem już byliśmy odchowani (2 lata roznicy) a trafił się jeszcze jeden, najukochanszy już prawie 16letni :) zawsze będzie dla mnie malutkim braciszkiem. My już poszliśmy z domu a Młody jeszcze dostarcza wrażeń rodzicom :D Trzymam kciuki za Ciebie :)

Do góry