reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Teraz sprawdziłam @ mam dostać 08.11 nie 07.11 nie wiem co mi sie tak mieszka :)
Morela ja mam takie przeczucie że sie teraz wielu dziewczyną uda :) mam nadzieję że sie nie mylę :) w zeszłym cyklu byłam taka pewna że mi sie udało że nawet termin do ginekologa na 25.10 zrobiłam :D teraz już tak nie szaleje i też czekam do @ :) ( o ile wytrzymam ;))
Kochane musimy dotrwać i rodzimy w lipcu,uuuuuda się

reklama
mam papierowe wyniki bet, super maja rozpisaną normę
Zobacz załącznik 780088
Pracuję w duzym laboratorium medycznym i u nas są takie normy:

1477474402-1d1mld.jpeg

km5sio4pghry649q.png

Docia dokładnie tak :)

Morela pierwszy raz widzę takie dokładne i fajne normy! podoba mi się twoje laboratorium. Widzisz jak będziesz miała pozytywny test to masz po drodze żeby zrobić badania ;)

Ale musiał sobie nagrabić co. Kwiaty muszą być ;) a zdjęcie masz piękne nie raz chciałam ciebie poprosić o większe żeby zobaczyć. Naprawdę ładnie. Ja wyznaje taką zasade(?) Teorię nie wiem jak to ująć. Ale chodzi mi o to że dla mnie kobieta najpiękniejsza jest w dwóch sytuacjach w życiu. W dniu ślubu i kiedy jest w ciąży. Uwielbiam wtedy na nie patrzeć. Mają taką niepowtarzalną aurę.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana niestety zdjęcie awatara mam w kompie - w tel mam tylko takie. Wiec pokazuje takie - chociaż wg mnie jest ono najładniejsze ;-)
1477474752-heec2a.jpeg

W dniu ślubu na pewno czułam sie najpiękniejsza. A jak bedzie w ciąży to sie moze kiedys przekonam ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana niestety zdjęcie awatara mam w kompie - w tel mam tylko takie. Wiec pokazuje takie - chociaż wg mnie jest ono najładniejsze ;-)
1477474752-heec2a.jpeg

W dniu ślubu na pewno czułam sie najpiękniejsza. A jak bedzie w ciąży to sie moze kiedys przekonam ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

queen dziękuję zdjęcie jest piękne !!! a ta suknia cudowna !

Docia dokładnie tak :)

Morela pierwszy raz widzę takie dokładne i fajne normy! podoba mi się twoje laboratorium. Widzisz jak będziesz miała pozytywny test to masz po drodze żeby zrobić badania ;)
Jesteśmy wiodącym laboratorium na rynku zachodniopomorskim i kujawsko-pomorskim więc wiem kto robi te badania i normy. Znam to od podszewki więc jestem pewna naszych badań :) To ogromny plus, wiem ale co z tego jak najpierw muszę być w ciąży :)

km5sio4pghry649q.png

reklama
Do góry