Kochane musimy dotrwać i rodzimy w lipcu,uuuuuda sięTeraz sprawdziłam @ mam dostać 08.11 nie 07.11 nie wiem co mi sie tak mieszka
Morela ja mam takie przeczucie że sie teraz wielu dziewczyną uda mam nadzieję że sie nie mylę w zeszłym cyklu byłam taka pewna że mi sie udało że nawet termin do ginekologa na 25.10 zrobiłam teraz już tak nie szaleje i też czekam do @ ( o ile wytrzymam )
reklama
Morela_87
Fanka BB :)
Pracuję w duzym laboratorium medycznym i u nas są takie normy:mam papierowe wyniki bet, super maja rozpisaną normę
Zobacz załącznik 780088
bertha
to dobrze czasem trudno mi spamiętać wszystko
Bertha a kiedy ty masz dostać @?
Cieżko stwierdzić czy po laparo sie coś nie pomiesza, ale 4.11 prawdopodobnie. I wtedy ruszam pełna para!
Ale musiał sobie nagrabić co. Kwiaty muszą być a zdjęcie masz piękne nie raz chciałam ciebie poprosić o większe żeby zobaczyć. Naprawdę ładnie. Ja wyznaje taką zasade(?) Teorię nie wiem jak to ująć. Ale chodzi mi o to że dla mnie kobieta najpiękniejsza jest w dwóch sytuacjach w życiu. W dniu ślubu i kiedy jest w ciąży. Uwielbiam wtedy na nie patrzeć. Mają taką niepowtarzalną aurę.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana niestety zdjęcie awatara mam w kompie - w tel mam tylko takie. Wiec pokazuje takie - chociaż wg mnie jest ono najładniejsze ;-)
W dniu ślubu na pewno czułam sie najpiękniejsza. A jak bedzie w ciąży to sie moze kiedys przekonam ;-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana niestety zdjęcie awatara mam w kompie - w tel mam tylko takie. Wiec pokazuje takie - chociaż wg mnie jest ono najładniejsze ;-)
W dniu ślubu na pewno czułam sie najpiękniejsza. A jak bedzie w ciąży to sie moze kiedys przekonam ;-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
queen dziękuję zdjęcie jest piękne !!! a ta suknia cudowna !
Morela_87
Jesteśmy wiodącym laboratorium na rynku zachodniopomorskim i kujawsko-pomorskim więc wiem kto robi te badania i normy. Znam to od podszewki więc jestem pewna naszych badań To ogromny plus, wiem ale co z tego jak najpierw muszę być w ciążyDocia dokładnie tak
Morela pierwszy raz widzę takie dokładne i fajne normy! podoba mi się twoje laboratorium. Widzisz jak będziesz miała pozytywny test to masz po drodze żeby zrobić badania
bertha
Piękne zdjecie i piękna panna młoda!Kochana niestety zdjęcie awatara mam w kompie - w tel mam tylko takie. Wiec pokazuje takie - chociaż wg mnie jest ono najładniejsze ;-)
reklama