reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Vitalabo - wpisz sobie w internecie. Mamy dużo punktów pobrań ale na dole Polski nie ma nas.

km5sio4pghry649q.png

Witam Was dziewczynki, niestety u mnie straszna pogoda tzn deszcz niesamowity, zimno brzydko. Wczoraj to nawet jakiegos dola przez to zlapalam. Czekam az ten wstretny okres sie skonczy i zaczniemy cos dzialac :tak: chociaz jakos mam takie dziwne wrazenie,ze Moj niby jest za tym zeby sie starac a jakos ostatnio nic mnie nie zagaduje o przytulanie tylko buziak na dobranoc i koniec.

T
Witam Was dziewczynki, niestety u mnie straszna pogoda tzn deszcz niesamowity, zimno brzydko. Wczoraj to nawet jakiegos dola przez to zlapalam. Czekam az ten wstretny okres sie skonczy i zaczniemy cos dzialac :tak: chociaz jakos mam takie dziwne wrazenie,ze Moj niby jest za tym zeby sie starac a jakos ostatnio nic mnie nie zagaduje o przytulanie tylko buziak na dobranoc i koniec.
To przeczymaj go do dni plodnych ,wtedy sam bedzie prosił,hehe,,chłopy się boją jak przyjdzie co do czego

Cześć dziewczyny [emoji16] u mnie 6dc i chyba będziemy już dzisiaj działać bo chcica mnie bierze [emoji1] poza tym do plodnych nie będziemy się widzieć, trzeba wymienić chłopaków na świeżych [emoji23] [emoji23] bo posucha 2 tyg, już tam chłopaki pewnie o kulach chodzą [emoji23]
Powodzenia z testami i betami! I gratulacje! Bo coś mi się tam przewinelo, ale na telefonie nie mogę wszystkich was ogarnąć [emoji1] [emoji14]

Mam pytanie , nie chce czerwcówkom zaśmiecać wiec pytam tu czy jak poszłyście do lekarza na nfz to miałyście problem z dostaniem l4 zwłaszcza po poronieniu ?

Hajmal, moim zdaniem to zależy od lekarza.. ja dostałam od razu bez proszenia.. ale znajoma wiem ze kiedyś miała problem.. ale po poronieniu to raczej powinnaś dostać bez problemu

reklama
Cześć dziewczyny [emoji16] u mnie 6dc i chyba będziemy już dzisiaj działać bo chcica mnie bierze [emoji1] poza tym do plodnych nie będziemy się widzieć, trzeba wymienić chłopaków na świeżych [emoji23] [emoji23] bo posucha 2 tyg, już tam chłopaki pewnie o kulach chodzą [emoji23]
Powodzenia z testami i betami! I gratulacje! Bo coś mi się tam przewinelo, ale na telefonie nie mogę wszystkich was ogarnąć [emoji1] [emoji14]
Hejka to jedziemy równo ja też 6dc,pewno że bierzemy się do roboty:)

Do góry