reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

cześć dziewczyny postanowiłam do was dołączyć bo też zaczęłam starania(2 cs ) o trzeciego dzidziusia.Mam dwóch synków 10 lat i prawie 8 lat. Marzy mi się oczywiście córeczka:-D ale i tak wiem co ma być to będzie.Oczywiście mam wątpliwości czy na pewno sobie poradzę i w ogóle ale chęć jest wiele silniejsza od strachu. Miałam przez 7 lat spiralkę i ją wyciągnęłam w tamtym miesiącu. Teraz jestem w 9 dniu cyklu i działamy:-) :)Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swojego grona i razem z wami będę mogła przeżywać porażki i sukcesy,dobre i złe chwile.pozdrawiam

reklama
Queen, piękne zdjęcie [emoji3] Nimitii, rozbawiłaś nie tym tekstem z królowa [emoji23]
a wiesz jak sie jej bałam! myślę sobie w tym śnie : cholera moja babcia to Królowa Anglii taka zimna i nieprzystępna, ale okazała sie spoko babcia nawet sie polubiłyśmy jak mi basen na zapleczu pokazała ( jej zaplecze w moim śnie to było połowa parku w moim mieście :D ) a ja sobie pomyślałam ( a więc to tu Kate pływała jak była w ciąży z Charlotte ) nie pytajcie mnie skąd ja te sny biorę sama nie wiem :D

Tylko skąd ten ból podbrzusza. Jestem chyba w 14 dc. Chyba po owulacji świeżo.

Ale przez te zawirowania z odstawianiem krążka zdaje sobie sprawę, że mogą mi świrować hormony na różne sposoby. To w końcu dopiero 1 cykl.

Z córką zaszłam tydzień po odstawieniu tabletek w sumie ale to było prawie 7 lat temu więc i organizm był inny :)

km5sio4pghry649q.png
Mnie jak tak bolalo podbrzusze tzn ze sie udalo;) i to wlasnie bylo w podobnym dniu cyklu do Twojego:) trzymam kciuki;)

Witaj judytka. Powodzenia w staraniach !

A ja dzis byłam świnia - i jak M wstał to Go dopadłam [emoji51][emoji23][emoji23] moze jeszcze uda mi sie cos wskórać jutro tak dla pewności ... zobaczymy. Teraz najgorsze czekania ... 14 dni ehh jakoś zleci ;-)!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

cześć dziewczyny postanowiłam do was dołączyć bo też zaczęłam starania(2 cs ) o trzeciego dzidziusia.Mam dwóch synków 10 lat i prawie 8 lat. Marzy mi się oczywiście córeczka:-D ale i tak wiem co ma być to będzie.Oczywiście mam wątpliwości czy na pewno sobie poradzę i w ogóle ale chęć jest wiele silniejsza od strachu. Miałam przez 7 lat spiralkę i ją wyciągnęłam w tamtym miesiącu. Teraz jestem w 9 dniu cyklu i działamy:-) :)Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swojego grona i razem z wami będę mogła przeżywać porażki i sukcesy,dobre i złe chwile.pozdrawiam
Prawie jak moja historia, mam 11 i 8 latka. Wiecznie na spirali ktora wypadła mi sama 2 lata temu a teraz dojrzelismy do tej myśli :-)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie staraczki ledwo dałam rady was nadrobić, miałam spore zaległości tak wyszło :sorry:
Wchodzę na forum a tu takie wspaniałe wieści :rolleyes2::rofl:
Hajmal moje gratulacje :biggrin2: piękna beta :tak:
Izabela90 myślę, że tym razem będzie zdrowa ciąża i wspaniały bobasek ;)
Gratki dziewczyny, cieszę się z wami :-) :)wreszcie ruszyłyście machinę wysypu pachnących bobasków :D
U mnie wreszcie @ odjeżdża cieszę się niezmiernie dziś 5 dc także ten już zacieram ręce :-D
M już zwarty i gotowy czeka tylko na sygnał :tak: zobaczymy czy tym razem coś wyda ;)
Queen_b trzymam &&& żeby na zgodę dobrego plemniczka zapodał :D
Walczymy dziewczyny do samego końca ,a co o_O

Do góry