reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

no jasne :)
oby się spełniło :)
kiedy testujesz?
no u mnie jak w 12 dc teoretycznie była owu to powinnam testować ok 24 dc ale poczekam do 07.11. jak nie przyjdzie @ to zatestuje :)
Ja też miałam krótki cykl ale czekam do 9.11 z testowaniem. chyba , że przyjdzie @

km5sio4pghry649q.png

reklama
Teraz sprawdziłam @ mam dostać 08.11 nie 07.11 nie wiem co mi sie tak mieszka :)
Morela ja mam takie przeczucie że sie teraz wielu dziewczyną uda :) mam nadzieję że sie nie mylę :) w zeszłym cyklu byłam taka pewna że mi sie udało że nawet termin do ginekologa na 25.10 zrobiłam :D teraz już tak nie szaleje i też czekam do @ :) ( o ile wytrzymam ;))

queen apropos twojego avatara dzisiaj mi się śniło że moją babcia jest Królowa Elżbieta :D a cała reszta rodziny królewskiej nie chce mnie zaakceptować oprócz babci :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Dare to dream ;) tak bym chciała żeby ci sie udało chyba nawet bardziej niż mi.

queen apropos twojego avatara dzisiaj mi się śniło że moją babcia jest Królowa Elżbieta :D a cała reszta rodziny królewskiej nie chce mnie zaakceptować oprócz babci :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Dare to dream ;) tak bym chciała żeby ci sie udało chyba nawet bardziej niż mi.

Haha Nimiti ale miałaś sen [emoji23][emoji23][emoji23] co do mojego awatara - sesje ślubna mieliśmy właśnie u królowej na podjeździe [emoji23][emoji23] także tego ... dzis 27msc od ślubu zobaczymy czy moj M pamieta i przeprosi. Bo u mnie foch permanentny. [emoji51][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale musiał sobie nagrabić co. Kwiaty muszą być ;) a zdjęcie masz piękne nie raz chciałam ciebie poprosić o większe żeby zobaczyć. Naprawdę ładnie. Ja wyznaje taką zasade(?) Teorię nie wiem jak to ująć. Ale chodzi mi o to że dla mnie kobieta najpiękniejsza jest w dwóch sytuacjach w życiu. W dniu ślubu i kiedy jest w ciąży. Uwielbiam wtedy na nie patrzeć. Mają taką niepowtarzalną aurę.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry