reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Teraz sprawdziłam @ mam dostać 08.11 nie 07.11 nie wiem co mi sie tak mieszka :)
Morela ja mam takie przeczucie że sie teraz wielu dziewczyną uda :) mam nadzieję że sie nie mylę :) w zeszłym cyklu byłam taka pewna że mi sie udało że nawet termin do ginekologa na 25.10 zrobiłam :D teraz już tak nie szaleje i też czekam do @ :) ( o ile wytrzymam ;))
Kochane musimy dotrwać i rodzimy w lipcu,uuuuuda się

reklama
mam papierowe wyniki bet, super maja rozpisaną normę
Zobacz załącznik 780088
Pracuję w duzym laboratorium medycznym i u nas są takie normy:

1477474402-1d1mld.jpeg

km5sio4pghry649q.png

Docia dokładnie tak :)

Morela pierwszy raz widzę takie dokładne i fajne normy! podoba mi się twoje laboratorium. Widzisz jak będziesz miała pozytywny test to masz po drodze żeby zrobić badania ;)

Ale musiał sobie nagrabić co. Kwiaty muszą być ;) a zdjęcie masz piękne nie raz chciałam ciebie poprosić o większe żeby zobaczyć. Naprawdę ładnie. Ja wyznaje taką zasade(?) Teorię nie wiem jak to ująć. Ale chodzi mi o to że dla mnie kobieta najpiękniejsza jest w dwóch sytuacjach w życiu. W dniu ślubu i kiedy jest w ciąży. Uwielbiam wtedy na nie patrzeć. Mają taką niepowtarzalną aurę.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana niestety zdjęcie awatara mam w kompie - w tel mam tylko takie. Wiec pokazuje takie - chociaż wg mnie jest ono najładniejsze ;-)
1477474752-heec2a.jpeg

W dniu ślubu na pewno czułam sie najpiękniejsza. A jak bedzie w ciąży to sie moze kiedys przekonam ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana niestety zdjęcie awatara mam w kompie - w tel mam tylko takie. Wiec pokazuje takie - chociaż wg mnie jest ono najładniejsze ;-)
1477474752-heec2a.jpeg

W dniu ślubu na pewno czułam sie najpiękniejsza. A jak bedzie w ciąży to sie moze kiedys przekonam ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

queen dziękuję zdjęcie jest piękne !!! a ta suknia cudowna !

Docia dokładnie tak :)

Morela pierwszy raz widzę takie dokładne i fajne normy! podoba mi się twoje laboratorium. Widzisz jak będziesz miała pozytywny test to masz po drodze żeby zrobić badania ;)
Jesteśmy wiodącym laboratorium na rynku zachodniopomorskim i kujawsko-pomorskim więc wiem kto robi te badania i normy. Znam to od podszewki więc jestem pewna naszych badań :) To ogromny plus, wiem ale co z tego jak najpierw muszę być w ciąży :)

km5sio4pghry649q.png

reklama
Do góry