reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzięki za odpowiedzi. Nie pasuje mi w takim razie temp. Waha się od 37-37.2. Tak jakbym była po owulacji :/

km5sio4pghry649q.png

reklama
nimitii wiesz ze ja też tak teraz miałam, szłam do łóżka jak skazaniec ale wyglada na to że bede miała dłuższą przerwę . Plemniki zyja dłuzej i musza dojrzeć w sluzie wiec trzeba być dobrej mysli

Kiedy waszym zdaniem była owu patrząc od góry 9dc,10,11,12,13, ból jajnika był wczoraj do południa dziś jest 14dc jeszcze nie robiłam testu owu.
12dc był pozytyw wiec owu w 13 lub 14dc (24-36h po pozytywie)

Dzięki za odpowiedzi. Nie pasuje mi w takim razie temp. Waha się od 37-37.2. Tak jakbym była po owulacji :/

km5sio4pghry649q.png
A, to taki test moze rownież oznaczać ze jesteś po, nie znałyśmy tego faktu. Taki cien nic nie oznacza po prostu. Jesli czekasz na owu to znaczy ze jeszcze jest czas, a jesli jesteś po to rownież mogą sie takie cienie pojawiać. Jak masz taka temp to na pewno po owu (jesli dobrze mierzysz). Chyba ze jesteś przeziębiona?

1477329242-1d1mld.jpeg
1477329249-1d1mld.jpeg

Ponieważ zostały mi dwa testy owu zrobiłam. Czyli dzisiaj mam ovu tak ?

Od dolnego pozytywnego testu owu bedzie po 24-36h. Jesli test robiłaś dzisiaj to owu jutro lub pojutrze. Wiec jutro moze poprawcie. :)

A Ty Lux jak się czujesz? Wyprawka skompetowana? Nataniel nie rozrabia za bardzo? [emoji4]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
dziekuje :) mamy wozek, bujak, wanne, ubranka itp, czekamy na fotelik bo ma dojsc i lozeczko bedziemy zamawiac :) mlody dzikie harce urzadza hehe, mam bardzo ruchliwe dziecko :) mnie bardzo plecy bola i marze by juz byl grudzien :)

Bertha jutro ma być według wykresu czy czegoś tam :D
T-time według tego.

Lux przygotowania pełną parą. Jak sobie przypomnę o tym jaki to był cudowny czas ehh chciałabym to przeżyć jeszcze raz [emoji173] bujaczek świetna sprawa. Ratuje życie nie raz :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

12dc był pozytyw wiec owu w 13 lub 14dc (24-36h po pozytywie)

A, to taki test moze rownież oznaczać ze jesteś po, nie znałyśmy tego faktu. Taki cien nic nie oznacza po prostu. Jesli czekasz na owu to znaczy ze jeszcze jest czas, a jesli jesteś po to rownież mogą sie takie cienie pojawiać. Jak masz taka temp to na pewno po owu (jesli dobrze mierzysz). Chyba ze jesteś przeziębiona?

Od dolnego pozytywnego testu owu bedzie po 24-36h. Jesli test robiłaś dzisiaj to owu jutro lub pojutrze. Wiec jutro moze poprawcie. :)
U mnie ten cykl jest całkiem rozregulowany. Może być już po owulacji. Może być przed. Czuję tyle różnych dziwnych objawów znaczących chyba jedynie o zaburzeniach hormonalnych. Momentami mi niedobrze, uklucia w podbrzuszu, ciężko w żołądku i podczas przytulanki wczoraj miałam wrażenie, że wszystko spuchniete w środku. Świruje już :)

km5sio4pghry649q.png

Hej dziewczyny :))

Hajmal no moje gratulacje :))

Ja mam testy z allegro, mam nadzieję że choć trochę w nich prawdy :D

Załączniki

• IMG_20161024_200848.jpg
    IMG_20161024_200848.jpg
    751,4 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry