reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziekuje anik90 ale jakoś w to nie wierze w tym cyklu.. temperatura nie spada bo ma jeszcze czas [emoji6] dziś dopiero 22 dc..
A wy kiedy zaczynacie?
Aaa ja myslalam, ze juz masz prawie koniec cyklu choc u mnie przed poronieniem 22 dc to byl juz prawie koniec cyklu;p Czekam na 1sza @ po zabiegu... jeszcze okolo miesiac sobie poczekam.. potem wizyta u gin i zobacze co powie... czy wszystko sie dobrze wyczyscilo,zobaczymy... a w grudniu czyli po drugiej @ chcialabym zaczac sie starac... jesli chodzi o mnie chcialabym juz od razu, ale boje sie troche powtorki...

reklama
Kochane a napiszcie mi czy w zwiazku z tym ze zaczelyscie sie starac o dziecko to jakos zmienilyscie swoja diete? Bo ja tak chodze i mysle o tym,ze My za bardzo tak jakos ani regularnie nie jemy (taka praca) ani jakos szalenie zdrowo tez nie. Ja jestem strasznie łasa na slodycze. Moj to sie nawet smieje ze za cukierki to by mnie kupil :tak: I tak sb mysle ze moze trzeba spiac tylek i zaczac jakos zdrowiej jesc, dla siebie i dla przyszlego malenstwa,a jeszcze jedno jakies witaminy bierzecie?
moj ograniczyl kawe, fajki i piwo a ja cole odstawilam i nie jadlam na noc a w ciazy lykam folik cay czas poniewaz jem duzo owocow i one maja witaminy, bralam jakis czas pregna-med, ale zle sie po nim czulam :) nie wiem czy to pomoglo zajsc, ale zaszlam :)

moj ograniczyl kawe, fajki i piwo a ja cole odstawilam i nie jadlam na noc a w ciazy lykam folik cay czas poniewaz jem duzo owocow i one maja witaminy, bralam jakis czas pregna-med, ale zle sie po nim czulam :) nie wiem czy to pomoglo zajsc, ale zaszlam :)
A Ty Lux jak się czujesz? Wyprawka skompetowana? Nataniel nie rozrabia za bardzo? [emoji4]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Też miałam Przytulanki w tym czasie. To mój 25 dzień cyklu. Mam nadzieję, ze też się tym zarazę :):):)
Trzymam kciuki żebyś się "zaraziła"
Powiedzcie mi bo pierwszy raz robiłam test owulacyjny. Mam 12 dc i widzę cień przy lewej części. Co to oznacza?
tz ze owulacji jeszcze nie ma musi być równie ciemny lub ciemniejszy jak sie zrobią bardzo ciemne to testuj co 12 godzin i zacznij sie intensywnie starać :)
Kiedy waszym zdaniem była owu patrząc od góry 9dc,10,11,12,13, ból jajnika był wczoraj do południa dziś jest 14dc jeszcze nie robiłam testu owu.
wygląda na to ze 12 dc

Vanilia dopiero co czytałam o Twoich testach a tu już 8 tydzień, pięknie . Ja was na czerwcówkach tez podczytuje macie większe doświadczenie :), Jeszcze chwila i te nieprzyjemne dolegliwości się skończą po 3 miesiącu.

Ostatnia edycja:
1477329242-1d1mld.jpeg
1477329249-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ponieważ zostały mi dwa testy owu zrobiłam. Czyli dzisiaj mam ovu tak ?

Mania u mnie tez 9 dc ale bobosexy zaczynami na wszelki wypadek od dzisiaj. Ostatnio tez mialam owu wczesniej niz myslalam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My też byśmy zaczęli dziś, ale mojego męża nie ma dziś na noc w domu [emoji36]
Ja ostatnio miałam owulke w nocy z 12 na 13 dc a zwykle czuje według tego co wychodzi z kalendarzyka [emoji4]
Obyśmy tylko oboje nie zaniemogli [emoji51]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry