reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Anik dziękuję [emoji1] tak Kinga

Hajmal mam nadzieję że miną dolegliwości bo już na dobre zaprzyjaźniłam się z sedesem, mdłości całodobowe, ale czego się nie zniesie [emoji3]

7v8rikgnfeynrbw6.png

reklama
Bertha jutro ma być według wykresu czy czegoś tam :D
T-time według tego.

Lux przygotowania pełną parą. Jak sobie przypomnę o tym jaki to był cudowny czas ehh chciałabym to przeżyć jeszcze raz [emoji173] bujaczek świetna sprawa. Ratuje życie nie raz :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
mam fajny z tinylove, zaraz pokaze :)

Załączniki

• 20160930_205337.jpg
    20160930_205337.jpg
    874,1 KB · Wyświetleń: 95
Mama pytanie do dziewczyn które przeżyły ciążę biochemiczną, powiedzcie mi kochane jak wyglądał Wasz cykl po ciąży biochemicznej, ile trwał czy była owulacja, boja mam wrażenie że dziś miałam owulację. Trochę mnie to zdziwiło bo krwawić zaczęłam w niedzielę 16.10 i skończyłam krwawić w sobotę i tak od razu mogłabym mieć owulację??? Od wczoraj bolały mnie jajniki, szczególnie dziś rano prawy i pojawił się śluz taki jak na owulację, zgłupiałam normalnie, nie wiem o co chodzi. Gin mówił, że ten cykl będzie inny, może nie być owulacji, mieć inną długość niż zwykle. Zawsze miałam cykle 31d i owulację 17/18dc. Wczoraj jak mnie zaczął boleć brzuch to się wystraszyłam, że coś złego się dzieje tam w środku, że się dobrze nie wyczyściło wszystko, że może powinnam iść na wizytę do gina...

Witam staraczki:) Zaczelam od tego miesiaca stosowac testy owulacyjne,@ mialam 3.10 a 11.10 zrobilam test owulacyjny ktory byl pozytywny przez 3 dni,czy owulacja nie wystapila za wczesnie gdy @ mam co 31 dni?

reklama
Do góry