reklama
bertha
Fanka BB :)
12dc był pozytyw wiec owu w 13 lub 14dc (24-36h po pozytywie)Kiedy waszym zdaniem była owu patrząc od góry 9dc,10,11,12,13, ból jajnika był wczoraj do południa dziś jest 14dc jeszcze nie robiłam testu owu.
A, to taki test moze rownież oznaczać ze jesteś po, nie znałyśmy tego faktu. Taki cien nic nie oznacza po prostu. Jesli czekasz na owu to znaczy ze jeszcze jest czas, a jesli jesteś po to rownież mogą sie takie cienie pojawiać. Jak masz taka temp to na pewno po owu (jesli dobrze mierzysz). Chyba ze jesteś przeziębiona?Dzięki za odpowiedzi. Nie pasuje mi w takim razie temp. Waha się od 37-37.2. Tak jakbym była po owulacji :/
Ponieważ zostały mi dwa testy owu zrobiłam. Czyli dzisiaj mam ovu tak ?
Od dolnego pozytywnego testu owu bedzie po 24-36h. Jesli test robiłaś dzisiaj to owu jutro lub pojutrze. Wiec jutro moze poprawcie.
dziekuje mamy wozek, bujak, wanne, ubranka itp, czekamy na fotelik bo ma dojsc i lozeczko bedziemy zamawiac mlody dzikie harce urzadza hehe, mam bardzo ruchliwe dziecko mnie bardzo plecy bola i marze by juz byl grudzienA Ty Lux jak się czujesz? Wyprawka skompetowana? Nataniel nie rozrabia za bardzo? [emoji4]
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Emsi*
Dla mnie owu była w 13dcKiedy waszym zdaniem była owu patrząc od góry 9dc,10,11,12,13, ból jajnika był wczoraj do południa dziś jest 14dc jeszcze nie robiłam testu owu.
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Bertha jutro ma być według wykresu czy czegoś tam
T-time według tego.
Lux przygotowania pełną parą. Jak sobie przypomnę o tym jaki to był cudowny czas ehh chciałabym to przeżyć jeszcze raz [emoji173] bujaczek świetna sprawa. Ratuje życie nie raz
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
T-time według tego.
Lux przygotowania pełną parą. Jak sobie przypomnę o tym jaki to był cudowny czas ehh chciałabym to przeżyć jeszcze raz [emoji173] bujaczek świetna sprawa. Ratuje życie nie raz
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Morela_87
U mnie ten cykl jest całkiem rozregulowany. Może być już po owulacji. Może być przed. Czuję tyle różnych dziwnych objawów znaczących chyba jedynie o zaburzeniach hormonalnych. Momentami mi niedobrze, uklucia w podbrzuszu, ciężko w żołądku i podczas przytulanki wczoraj miałam wrażenie, że wszystko spuchniete w środku. Świruje już12dc był pozytyw wiec owu w 13 lub 14dc (24-36h po pozytywie)
A, to taki test moze rownież oznaczać ze jesteś po, nie znałyśmy tego faktu. Taki cien nic nie oznacza po prostu. Jesli czekasz na owu to znaczy ze jeszcze jest czas, a jesli jesteś po to rownież mogą sie takie cienie pojawiać. Jak masz taka temp to na pewno po owu (jesli dobrze mierzysz). Chyba ze jesteś przeziębiona?
Od dolnego pozytywnego testu owu bedzie po 24-36h. Jesli test robiłaś dzisiaj to owu jutro lub pojutrze. Wiec jutro moze poprawcie.
reklama