reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ciche gratulacje :tak:

Moj to na przyklad ochote ma ciagle czym momentami doprowadza mnie do szalu, bo jak nie chce mu kolokwialnie mowiac "dac" to mi mowi ze sie naslucham kolezanek ktore sie kochaja raz w tyg i pozniej go ograniczam. A wczesniej tak wcale nie bylo. A w zasadzie sa tygodnie ze przytulamy sie codziennie a czasem po prostu ja nie mam ochoty czego Moj nie moze zrozumiec :wink:.Ja na przyklad mam tak ze przed okresem i tak w polowie cyklu mam tak ze jak sie kochamy to normalnie czuje jakby mi sie wszystko obnizylo i on mnie tam wtedy za bardzo dotyka... rozumiecie o co mi chodzi? tez tak macie?

Ja tak nie mam :( ale ja jestem jak królik ja bym mogła zawsze i wszędzie :D

Hajmal naprawdę super :) ciekawe ile będzie lipcówek jeszcze :)

Ale naskrobalyscie :) już wszystko doczytałam. Kochana, mąż sam układał dietę i spisze mi takie przykładowe kilka dni żebyś sobie zobaczyła jak to wygląda :) postaram się jutro podesłać :)
Super!! Dziękuje ci bardzo! I mężowi podziękuj! :)

Zobacz załącznik 779748 zrobiony przed chwilą z drugich siuskow. Mam nadzieję że ten raczej nie oszukuje. jutro beta.
Cudny widok!! Musi byc dobrze :)

Lui my tak tydzień temu ostro działaliśmy i też już tydzień przerwy mamy od bzykanka. Odpoczywamy teraz.
Bertha super, że już jesteś po laparo, jak się czujesz? Teraz to już działanie Ci pozostało. Który masz dzień cyklu?
Na razie cieżko sie ruszać, wstawać, kaszleć - cokolwiek co wiąże sie z mięśniami brzucha. Laparoskopię miałam akurat w punkt w owulke wiec ten cykl dochodzę do siebie, i w następnym działamy! :)

mam dziś 27 dc rano zrobiłam test wygląda tak, muszę go powtóżyć ale mam nadzieję ze kreseczka ni zniknie :)
upload_2016-10-24_7-38-36-png.779745
Wow! Gratulacje!! :)

Ciche gratulacje :tak:

Moj to na przyklad ochote ma ciagle czym momentami doprowadza mnie do szalu, bo jak nie chce mu kolokwialnie mowiac "dac" to mi mowi ze sie naslucham kolezanek ktore sie kochaja raz w tyg i pozniej go ograniczam. A wczesniej tak wcale nie bylo. A w zasadzie sa tygodnie ze przytulamy sie codziennie a czasem po prostu ja nie mam ochoty czego Moj nie moze zrozumiec :wink:.Ja na przyklad mam tak ze przed okresem i tak w polowie cyklu mam tak ze jak sie kochamy to normalnie czuje jakby mi sie wszystko obnizylo i on mnie tam wtedy za bardzo dotyka... rozumiecie o co mi chodzi? tez tak macie?

Tez tak mam. Nie wiem w jakich fazach cyklu dokładnie, ale sa takie dni ze mi dana pozycja juz nie odpowiada bo mnie boli jak mi tam stuka za głęboko..

Zobacz załącznik 779748 zrobiony przed chwilą z drugich siuskow. Mam nadzieję że ten raczej nie oszukuje. jutro beta.
&&&

Hajmal Tobie juz gratulowalam na drugim watku :)

ale wysyp lipcowek :)

moj maly dzis jakies tance odstawia, ryje raczkami kolo jajnikow, a nozki ida w moj pepek, czuje go wszedzie, na pecherzu tez, kazdy wyjazd na miasto konczy sie tym, ze wracam do chaty sikac i jade dalej...:D

reklama
Do góry