reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hajmal gratulacje. Za kilka dni krecha na pewno ściemnjeje.
Izabela bądź dobrej myśli i będzie ok!
Czy możecie mi polecić jakieś konkretne testy owu? Ja nigdy nie kupowałam i nie stosowałam, i chyba przyszła na to kolej. Polećcie czy z Allegro czy skąd. Będę wdzięczna. A ja jutro idę robić hormony i w czwartek będą wyniki. Zobaczymy.

ale wysyp lipcowek :)
taki zbieg okoliczności, byle tylko było dobrze.
Dla mnie lipiec jest szczególny , ze starszym synkiem miałam termin na 9 lipca ale urodził sie wcześniej 23 czerwca , młodszy urodził sie 1 lipca a miał w grudniu :( a teraz mój kalendarz pokazuje termin na 4 lipca. Bardzo się boję
Hajmal gratulacje. Za kilka dni krecha na pewno ściemnjeje.
mam nadzieje, nie dziękuje bo nie chce zapeszyć już i tak mam stracha dużego, miałam iść w dzień @ czyli w środę i w piątek tylko ze wynik z piątku będzie dopiero w poniedziałek a ja zbzikuję do poniedziałku, dlatego zastanawiam sie czy nie isc jutro ale czy nie za wcześnie ?

Czy możecie mi polecić jakieś konkretne testy owu? Ja nigdy nie kupowałam i nie stosowałam, i chyba przyszła na to kolej. Polećcie czy z Allegro czy skąd. Będę wdzięczna. A ja jutro idę robić hormony i w czwartek będą wyniki. Zobaczymy.
Wczoraj widziałam na promocji w rosmmanie po 16zł za 5 sztuk

U mnie nie ma rossmanna więc chyba na początek zamówię z Allegro. Z racji tego ze moje cykle są takie a nie inne to chyba będę robić codziennie jeden test.

taki zbieg okoliczności, byle tylko było dobrze.
Dla mnie lipiec jest szczególny , ze starszym synkiem miałam termin na 9 lipca ale urodził sie wcześniej 23 czerwca , młodszy urodził sie 1 lipca a miał w grudniu :( a teraz mój kalendarz pokazuje termin na 4 lipca. Bardzo się boję

mam nadzieje, nie dziękuje bo nie chce zapeszyć już i tak mam stracha dużego, miałam iść w dzień @ czyli w środę i w piątek tylko ze wynik z piątku będzie dopiero w poniedziałek a ja zbzikuję do poniedziałku, dlatego zastanawiam sie czy nie isc jutro ale czy nie za wcześnie ?
no martw sie na zapas!!! wszystko bedzie dobrze, musi byc dobrze :)

reklama
Do góry