reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hajmal gratulacje. Za kilka dni krecha na pewno ściemnjeje.
Izabela bądź dobrej myśli i będzie ok!
Czy możecie mi polecić jakieś konkretne testy owu? Ja nigdy nie kupowałam i nie stosowałam, i chyba przyszła na to kolej. Polećcie czy z Allegro czy skąd. Będę wdzięczna. A ja jutro idę robić hormony i w czwartek będą wyniki. Zobaczymy.

ale wysyp lipcowek :)
taki zbieg okoliczności, byle tylko było dobrze.
Dla mnie lipiec jest szczególny , ze starszym synkiem miałam termin na 9 lipca ale urodził sie wcześniej 23 czerwca , młodszy urodził sie 1 lipca a miał w grudniu :( a teraz mój kalendarz pokazuje termin na 4 lipca. Bardzo się boję
Hajmal gratulacje. Za kilka dni krecha na pewno ściemnjeje.
mam nadzieje, nie dziękuje bo nie chce zapeszyć już i tak mam stracha dużego, miałam iść w dzień @ czyli w środę i w piątek tylko ze wynik z piątku będzie dopiero w poniedziałek a ja zbzikuję do poniedziałku, dlatego zastanawiam sie czy nie isc jutro ale czy nie za wcześnie ?

Czy możecie mi polecić jakieś konkretne testy owu? Ja nigdy nie kupowałam i nie stosowałam, i chyba przyszła na to kolej. Polećcie czy z Allegro czy skąd. Będę wdzięczna. A ja jutro idę robić hormony i w czwartek będą wyniki. Zobaczymy.
Wczoraj widziałam na promocji w rosmmanie po 16zł za 5 sztuk

U mnie nie ma rossmanna więc chyba na początek zamówię z Allegro. Z racji tego ze moje cykle są takie a nie inne to chyba będę robić codziennie jeden test.

taki zbieg okoliczności, byle tylko było dobrze.
Dla mnie lipiec jest szczególny , ze starszym synkiem miałam termin na 9 lipca ale urodził sie wcześniej 23 czerwca , młodszy urodził sie 1 lipca a miał w grudniu :( a teraz mój kalendarz pokazuje termin na 4 lipca. Bardzo się boję

mam nadzieje, nie dziękuje bo nie chce zapeszyć już i tak mam stracha dużego, miałam iść w dzień @ czyli w środę i w piątek tylko ze wynik z piątku będzie dopiero w poniedziałek a ja zbzikuję do poniedziałku, dlatego zastanawiam sie czy nie isc jutro ale czy nie za wcześnie ?
no martw sie na zapas!!! wszystko bedzie dobrze, musi byc dobrze :)

reklama
Do góry