reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
no jak by sie teraz udalo, to bylyby z jednego roku, na 24 grudnia bym miala termin na same Swieta, zawsze marzylam by zima urodzic na Gwiazdke
Ja dostałam spóźniony prezent na gwiazdkę 2011. Test zrobiłam 27.12 i wyszły 2 kreski. Życzę Ci żebyś na swieta tulila swojego dzidziusia[emoji9] [emoji9] [emoji9]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj 13dc i zero objawów owulacji... :/ kupiłam testy owulacyjne i póki co negatywne. Mam nadzieję, że to nie cykl bezowulacyjny... Takich miałam już dość w swoim zyciu

Czesc dziewczyny ja oczywiscie w pracy od 6.00 w nocy tez nie moglam spac choc sasiadow niesfornych nie mam wspolczuje Lux i oczywiscie zycze ci by twoje marzenie posiadania zimowo-swiatecznego maluszka sie spelnily :-) Mamuniol ja sie moze nie znam ale nie ueazam by takie plamienie przed @ mialo zwiazek z brakiem progesteronu moja siostra ma tak od zawsze urodzila juz 2 dzieci nigdy nie miala jakis problemow z tego powodow i nie zazywala jakis wspomagaczy by utrzymac ciaze wiec sie nie martw -wiesz ile ludzi tyle roznych opini
Sto lat dla solenizantki
A calej reszcie zycze milutkiego dnia ... :-)

reklama
Do góry