Lanvin
Fanka BB :)
Mój też :-) 15.10, a Twoja?Tak Moja październikowa 2010
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój też :-) 15.10, a Twoja?Tak Moja październikowa 2010
Idź lepiej do lekarza, bo dziś piątek. Ja tak miałam przy zapaleniu pęcherza. Tyle, że bez plamienkoteq87 widzę, że krwawienie już ustaje. Martwi mnie ten ból brzucha, już mi przeszło, ale musiałam się zwolnić z pracy tak się czułam.. Teraz mi się chce często do toalety i przy końcówce oddawania moczu mam ostry ból podbrzusza, może to jakaś infekcja.. tylko skąd plamienie.
Szkoda, że każda kobieta jest inna i inaczej przebiega to wszystko jakby było inaczej byśmy miały pewność
oj tam nie przejmuj się, każda z nas jest inna głowa do góryno to mnie zmartwiłaś..
Moja Lena 12.10
To niewielka różnica Puscilaś ją do szkoły, czy do zerówki jeszcze chodzi? :-)Moja Lena 12.10
Tak mam przeczucia że nic z tego w tym cyklu. mam tak od wczoraj,do wczoraj piersi strasznie mnie bolaly dotknąć ich nie mogłam a teraz tylko troszeczkę bolą. No i brzuch pobolewa jak na @@. miałam wielkie nadzieje ale już ich nie mam. dzisiaj 27dc 12 dpo.
tez widze mega bladziochaZobacz załącznik 779324 dzisiaj robiłam ale z drugich siuskow. moje oczy widzą cień. A jak wasze?? dzisiaj 27dc i 12dpo.
Ja tak samo :-) Mają taką fajną grupę w przedszkolu, że aż mi żal, że to już ostatni rok :-) Też dostają zadania domowe w tym roku?W przedszkolu została Dałam jej się jeszcze pobawić bo mała jest dość intensywnym dzieckiem lekka nadpobudliwość