reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny.
To co ze mną się wlasnie dzieje to jakas MASAKRA. Nie odzywalam, ale caly czas bylam z wami.
Sluchajcie wstalam rano do toalety i zauwazylam krewke na papierze. To jest 18 dc. Teraz mam jakies skurcze czy nie wiem, jak to nazwac, rwanie? Bardzo mnie cisnie na pecherz w ogole jakbym miala zapalenie pecherza. Szykuje sie wlasnie do pracy, ale nie moge wyjść z toalety. Moze wiecie o co chodzi. Nigdy nie mialam takiego uczucia. Wydaje mi sie, ze owulacja byla w środę, oczywiscie skorzystalismy z okazji, ale tak szybko by zaczelo sie cos dziac?
A tak w ogole to jestem przeziebiona.

reklama
Kobietki pewnie za niedługo bedę do Was wracac... jestem aktualnie po poronieniu zatrzymanym. wczoraj mialam zabieg.. nie bede majową mamą :( jak tylko dostaniemy zielone światło zaczniemy starania.. ja już bym chciala zeby to było już, teraz.. ale wiem że tak nie idzie :(

Anik, tak mi przykro.... światełko dla twojego aniołka..
Który to tc? Nie odpowiadaj jak nie czujesz sie na siłach.

Ja jestem juz gotowa do zabiegu - laparoskopia, usunięcie torbieli, wodniaka i drożność.
Ok 7 wizyta lekarza i na zabieg. Trzymajcie kciuki.

Mojemu synkowi jak zaczął gasnąć puls, to mi zrobili cesarkę - 19 h męki, a potem w 15 min się uwinęli. Będą ryzykować, bo nie ich dziecko - dlatego już przy drugim z góry założyłam cesarkę. I mój pierwszy synuś jest taki nerwus - że czasem myślę, że może to przez to.. A drugi - rozrabiaka, ale się lepiej koncentruje, poukłada puzzle. Pierwszy to jest Pan Wicherek:) ciągle w ruchu.;)
U mnie też 16h i niestety nie zrobili cesarski a rodziłam w ICZ Matki Polki w Łodzi :/

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja prawdopodobnie miałam wczoraj wieczorem owulke i normalnie ja czuję każdego miesiąca ale wczoraj tak mnie bolało, że musiałam wziąć nospe. Miała któraś tak ?
Skąd taki ból. Biorę tylko witaminy i kwas foliowy.

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Przynajmniej owulkę miałam progesteron 32w 21 dc:-Dpiersi okropnie bolały dziś przestały i wiedziałam ze @zawita .
Moje trzecie podejście na Lipiec może się uda?:D
Lux daje mały czadu co:-) :)niech daje a co ;)

Iza jak tam jakieś przeczucia?
Megan no rozbawiłaś mnie tekstami haha super i miejmy nadzieję że owoc wkrótce się pojawi:)
Witam nowe staraczki i powodzenia!!!
Tak mam przeczucia że nic z tego w tym cyklu. mam tak od wczoraj,do wczoraj piersi strasznie mnie bolaly dotknąć ich nie mogłam a teraz tylko troszeczkę bolą. No i brzuch pobolewa jak na @@. miałam wielkie nadzieje ale już ich nie mam. dzisiaj 27dc 12 dpo.

reklama
Do góry