reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
koteq87 widzę, że krwawienie już ustaje. Martwi mnie ten ból brzucha, już mi przeszło, ale musiałam się zwolnić z pracy tak się czułam.. Teraz mi się chce często do toalety i przy końcówce oddawania moczu mam ostry ból podbrzusza, może to jakaś infekcja.. tylko skąd plamienie.
Szkoda, że każda kobieta jest inna i inaczej przebiega to wszystko :) jakby było inaczej byśmy miały pewność :)
Mi to odpowiada na zapalenie pęcherza przy tym można plamić ale z cewki ,ja tam bym poszła do lekarza

Ja tak samo :-) Mają taką fajną grupę w przedszkolu, że aż mi żal, że to już ostatni rok :-) Też dostają zadania domowe w tym roku?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze nic nie dostała - mają w tym roku dużo zeszytów ćwiczeń, chyba z 4 części więc robią pewnie w przedszkolu :)
Lena też ma zgraną grupę od samego początku i uwielbia chodzic do przedszkola tylko, że etap "jestem już duża dziewczyna" i chce do szkoły :)

km5sio4pghry649q.png

Mi to odpowiada na zapalenie pęcherza przy tym można plamić ale z cewki ,ja tam bym poszła do lekarza
Zapisałam się na poniedziałek dopiero.. nie znalazłam innego wyjścia. Wezmę może furaginum to coś pomoże. Wydaje mi się, że te plamienia są z pochwy a nie z cewki, ale mogę się mylić.

Jeszcze nic nie dostała - mają w tym roku dużo zeszytów ćwiczeń, chyba z 4 części więc robią pewnie w przedszkolu :)
Lena też ma zgraną grupę od samego początku i uwielbia chodzic do przedszkola tylko, że etap "jestem już duża dziewczyna" i chce do szkoły :)

km5sio4pghry649q.png
Filip już 4 zadania przyniósł. Jak w przedszkolu przerabiaja jakąś literkę, to później mają do domu zadanie z tą literka. Na jednej stronie muszą napisać literkę z dużej i z małej litery, cały rząd, pisane oczywiście, a na drugiej stronie jest rysunek. Mój jeszcze nie chce do szkoły, ostatnio się zdziwił, że w szkole nie ma zabawy, tylko nauka, chyba mu się nie spodobało :p

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry