reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
koteq87 widzę, że krwawienie już ustaje. Martwi mnie ten ból brzucha, już mi przeszło, ale musiałam się zwolnić z pracy tak się czułam.. Teraz mi się chce często do toalety i przy końcówce oddawania moczu mam ostry ból podbrzusza, może to jakaś infekcja.. tylko skąd plamienie.
Szkoda, że każda kobieta jest inna i inaczej przebiega to wszystko :) jakby było inaczej byśmy miały pewność :)
Mi to odpowiada na zapalenie pęcherza przy tym można plamić ale z cewki ,ja tam bym poszła do lekarza

Ja tak samo :-) Mają taką fajną grupę w przedszkolu, że aż mi żal, że to już ostatni rok :-) Też dostają zadania domowe w tym roku?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze nic nie dostała - mają w tym roku dużo zeszytów ćwiczeń, chyba z 4 części więc robią pewnie w przedszkolu :)
Lena też ma zgraną grupę od samego początku i uwielbia chodzic do przedszkola tylko, że etap "jestem już duża dziewczyna" i chce do szkoły :)

km5sio4pghry649q.png

Mi to odpowiada na zapalenie pęcherza przy tym można plamić ale z cewki ,ja tam bym poszła do lekarza
Zapisałam się na poniedziałek dopiero.. nie znalazłam innego wyjścia. Wezmę może furaginum to coś pomoże. Wydaje mi się, że te plamienia są z pochwy a nie z cewki, ale mogę się mylić.

Jeszcze nic nie dostała - mają w tym roku dużo zeszytów ćwiczeń, chyba z 4 części więc robią pewnie w przedszkolu :)
Lena też ma zgraną grupę od samego początku i uwielbia chodzic do przedszkola tylko, że etap "jestem już duża dziewczyna" i chce do szkoły :)

km5sio4pghry649q.png
Filip już 4 zadania przyniósł. Jak w przedszkolu przerabiaja jakąś literkę, to później mają do domu zadanie z tą literka. Na jednej stronie muszą napisać literkę z dużej i z małej litery, cały rząd, pisane oczywiście, a na drugiej stronie jest rysunek. Mój jeszcze nie chce do szkoły, ostatnio się zdziwił, że w szkole nie ma zabawy, tylko nauka, chyba mu się nie spodobało :p

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry