reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zapisałam się na poniedziałek dopiero.. nie znalazłam innego wyjścia. Wezmę może furaginum to coś pomoże. Wydaje mi się, że te plamienia są z pochwy a nie z cewki, ale mogę się mylić.
To dobrze że się zapisałaś furaginum prze te kilka dni powinno ci pomóc.
Zabrzmi dziwacznie ale morzesz sprawdzić sobie wkładając patyczek do uszu w dół będzie widać czy jest zabrudzony
lub w białych rękawiczkach powinno się wyjaśnić

reklama
Filip już 4 zadania przyniósł. Jak w przedszkolu przerabiaja jakąś literkę, to później mają do domu zadanie z tą literka. Na jednej stronie muszą napisać literkę z dużej i z małej litery, cały rząd, pisane oczywiście, a na drugiej stronie jest rysunek. Mój jeszcze nie chce do szkoły, ostatnio się zdziwił, że w szkole nie ma zabawy, tylko nauka, chyba mu się nie spodobało :p

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
No mi żal oddawać ją do szkoły. Tam już nie przelewki :) Czas leci nieubłaganie. A niedawno miałam ją w brzuchu :)

km5sio4pghry649q.png

mojaa bratowa wczoraj mowi-jezu jak ci ta ciaza zleciala, a niedawno test robilas :D oj leci ten czas
Żebyś wiedziała, jeszcze trochę i sama będziesz się zastanawiała jak to zlecialo, a tu mały do przedszkola poszedł. Mi najbardziej zlecialo właśnie jak mały poszedł do przedszkola [emoji4]

reklama
Żebyś wiedziała, jeszcze trochę i sama będziesz się zastanawiała jak to zlecialo, a tu mały do przedszkola poszedł. Mi najbardziej zlecialo właśnie jak mały poszedł do przedszkola [emoji4]

i taki fajny wiek, ten przedszkolny, dziecko i duzo gaduli i duzo kolo siebie zrobi :)

Do góry