reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mocno, wzielam nospe. Umowie sie do jakiegoś tylko dopiero 8 rano, a moja dzisiaj nie przyjmuje, dlatego podpytuje was. Troche dziwny ten bol, ale tez o tym pomyslalam.

reklama
U mnie kolejny cykl do d... Dzisiaj dostałam @. Tym razem po 35 dniach. Jak się skończy to umówię się do gina niech sprawdzi co i jak. A powiedzcie co Wam dają lekarze na poprawę czy na wywołanie owu?

anik przykro mi, wiem co czujesz
sylwaq ja miałam nitki krwi w 20 dc jak zaszłam w ciąże a owu była 15-17 dc
wiec mam nadziej,e że u Ciebie to dobry zwiastun, ale tez było tak że w 15 dc dostałam normalny okres, mam nadzieję że u Ciebie to implementacja

wczoraj vczekałam na mężą i zasnęłam, mąż zasnął w salonie, przyszedł po godzinie, ale zabraliśmy się do roboty :)
dziś tem 36,74 wygląda jakby było po owu ale wczoraj był dopiero 11 dc...

Hej Wszystkim, ja czekam nadal na @ mial byc wczoraj, bol sie pojawia ale @ jak nie bylo tak nie ma. Wez tu czlowieku traf w owu jak @sie przesuwa z miesiaca na miesiac. Wczoraj mialam troche dola i problemow rodzinnych, jak moj wrocil z pracy i sb troche gdzies tam poplakiwalam tak zeby nie widzial to za ktoryms razem podszedl do mnie i mi mowi tak: Kochanie jestes w ciazy? Bo tak caly czas poplakujesz, ale nie martw sie wszystko bedzie dobrze, przeciez sie kochamy. Wiec powiedzialam mu ze nie nie jestem na co on stwierdzil szkoda bo ja sie juz napalilem ze bd tata....

koteq87 widzę, że krwawienie już ustaje. Martwi mnie ten ból brzucha, już mi przeszło, ale musiałam się zwolnić z pracy tak się czułam.. Teraz mi się chce często do toalety i przy końcówce oddawania moczu mam ostry ból podbrzusza, może to jakaś infekcja.. tylko skąd plamienie.
Szkoda, że każda kobieta jest inna i inaczej przebiega to wszystko :) jakby było inaczej byśmy miały pewność :)

koteq87 widzę, że krwawienie już ustaje. Martwi mnie ten ból brzucha, już mi przeszło, ale musiałam się zwolnić z pracy tak się czułam.. Teraz mi się chce często do toalety i przy końcówce oddawania moczu mam ostry ból podbrzusza, może to jakaś infekcja.. tylko skąd plamienie.
Szkoda, że każda kobieta jest inna i inaczej przebiega to wszystko :) jakby było inaczej byśmy miały pewność :)
tamta ciąże poroniłam, i tez miałam wtedy zapalenie pęcherza i wszystko mnie swędziało...

reklama
Do góry