Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale w Polsce też można brać tylko paracetamol :-) albo inaczej, leki które zawierają paracetamolHaha w UK tylko paracetamol nadal .Kumpela w ciąży ma krwiaka odpoczywać ma a na bóle paracetamolkoszmar być tam w ciąży
tamta ciąże poroniłam, i tez miałam wtedy zapalenie pęcherza i wszystko mnie swędziało...koteq87 widzę, że krwawienie już ustaje. Martwi mnie ten ból brzucha, już mi przeszło, ale musiałam się zwolnić z pracy tak się czułam.. Teraz mi się chce często do toalety i przy końcówce oddawania moczu mam ostry ból podbrzusza, może to jakaś infekcja.. tylko skąd plamienie.
Szkoda, że każda kobieta jest inna i inaczej przebiega to wszystko jakby było inaczej byśmy miały pewność
no to mnie zmartwiłaś..tamta ciąże poroniłam, i tez miałam wtedy zapalenie pęcherza i wszystko mnie swędziało...