reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

LUXUORIUS jeszcze nie zdazylam przeczytac nawet 1/3 watku a ciekawi mnie to jak generalnie znosisz ciaze ?
dziekuje, pierwsze 4-5 miesiecy koszmar, w pracy lezalam glowa na ladzie i wylam, mdlosci, wymioty, sennosc, zebow umyc nie szlo, piersi bardzo bolaly, weszlam w 6 miesiac i lepiej, choc nadal problem z zebami, mocz popuszczam jak emerytka podczas kaszlu, kichania, mam zgage, nie moge spac w nocy, pol ciazy bylam na lekach na podtrzymanie..rodze za 8-9 tyygodni, z czego sie ciesze niezmiernie, bo juz mi sie dluzy :D ogolnie ciaza to super stan, polecam :) hihi

reklama
dziekuje, pierwsze 4-5 miesiecy koszmar, w pracy lezalam glowa na ladzie i wylam, mdlosci, wymioty, sennosc, zebow umyc nie szlo, piersi bardzo bolaly, weszlam w 6 miesiac i lepiej, choc nadal problem z zebami, mocz popuszczam jak emerytka podczas kaszlu, kichania, mam zgage, nie moge spac w nocy, pol ciazy bylam na lekach na podtrzymanie..rodze za 8-9 tyygodni, z czego sie ciesze niezmiernie, bo juz mi sie dluzy :D ogolnie ciaza to super stan, polecam :) hihi
I caly czas parcujesz? Bo z tego co zdazylam przeczytac to pracujesz w sklepie chyba z kosiarkami ?:) nie myslalas o tym zeby od poczatku zaprzestac pracy?
Bardzo Cie przepraszam ze tak wypytuje ale zanim ja tam doczytam to troche czasu minie, a dzis wlasnie myslalam jakby to bylo ze mna gdyby udalo mi sie zajsc

I caly czas parcujesz? Bo z tego co zdazylam przeczytac to pracujesz w sklepie chyba z kosiarkami ?:) nie myslalas o tym zeby od poczatku zaprzestac pracy?
Bardzo Cie przepraszam ze tak wypytuje ale zanim ja tam doczytam to troche czasu minie, a dzis wlasnie myslalam jakby to bylo ze mna gdyby udalo mi sie zajsc
pracowalam do wrzesnia i jeszcze poczatek wrzesnia :) jestem na l4 juz :) pytaj o co chcesz :) ja chcialam pracowac tak dlugo, jeestem pracoholikiem strasznym

reklama
pracowalam do wrzesnia i jeszcze poczatek wrzesnia :) jestem na l4 juz :) pytaj o co chcesz :) ja chcialam pracowac tak dlugo, jeestem pracoholikiem strasznym
Ja dzis w pracy tak o tym myslalam z tym ze ja pracuje przy sprzataniu za granica generalnie raz jest wiecej raz mniej, czasem cos musze dziwgnac a czasem nie. Zastanawiam sie tez nad tym ze moj szef liczy na to ze bd jeszcze dosyc dlugo z nimi wspopracowac i wgl. Tak sb myslalam czy w razie czego moglabym chociaz chwile jeszcze pracowac zeby ich nie wystawic. Moje glupie myslenie ale kiedys oni do mnie wyciagneli reke i chcialabym tez byc fair wobec nich

Do góry