reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

LUXUORIUS jeszcze nie zdazylam przeczytac nawet 1/3 watku a ciekawi mnie to jak generalnie znosisz ciaze ?
dziekuje, pierwsze 4-5 miesiecy koszmar, w pracy lezalam glowa na ladzie i wylam, mdlosci, wymioty, sennosc, zebow umyc nie szlo, piersi bardzo bolaly, weszlam w 6 miesiac i lepiej, choc nadal problem z zebami, mocz popuszczam jak emerytka podczas kaszlu, kichania, mam zgage, nie moge spac w nocy, pol ciazy bylam na lekach na podtrzymanie..rodze za 8-9 tyygodni, z czego sie ciesze niezmiernie, bo juz mi sie dluzy :D ogolnie ciaza to super stan, polecam :) hihi

reklama
dziekuje, pierwsze 4-5 miesiecy koszmar, w pracy lezalam glowa na ladzie i wylam, mdlosci, wymioty, sennosc, zebow umyc nie szlo, piersi bardzo bolaly, weszlam w 6 miesiac i lepiej, choc nadal problem z zebami, mocz popuszczam jak emerytka podczas kaszlu, kichania, mam zgage, nie moge spac w nocy, pol ciazy bylam na lekach na podtrzymanie..rodze za 8-9 tyygodni, z czego sie ciesze niezmiernie, bo juz mi sie dluzy :D ogolnie ciaza to super stan, polecam :) hihi
I caly czas parcujesz? Bo z tego co zdazylam przeczytac to pracujesz w sklepie chyba z kosiarkami ?:) nie myslalas o tym zeby od poczatku zaprzestac pracy?
Bardzo Cie przepraszam ze tak wypytuje ale zanim ja tam doczytam to troche czasu minie, a dzis wlasnie myslalam jakby to bylo ze mna gdyby udalo mi sie zajsc

I caly czas parcujesz? Bo z tego co zdazylam przeczytac to pracujesz w sklepie chyba z kosiarkami ?:) nie myslalas o tym zeby od poczatku zaprzestac pracy?
Bardzo Cie przepraszam ze tak wypytuje ale zanim ja tam doczytam to troche czasu minie, a dzis wlasnie myslalam jakby to bylo ze mna gdyby udalo mi sie zajsc
pracowalam do wrzesnia i jeszcze poczatek wrzesnia :) jestem na l4 juz :) pytaj o co chcesz :) ja chcialam pracowac tak dlugo, jeestem pracoholikiem strasznym

reklama
pracowalam do wrzesnia i jeszcze poczatek wrzesnia :) jestem na l4 juz :) pytaj o co chcesz :) ja chcialam pracowac tak dlugo, jeestem pracoholikiem strasznym
Ja dzis w pracy tak o tym myslalam z tym ze ja pracuje przy sprzataniu za granica generalnie raz jest wiecej raz mniej, czasem cos musze dziwgnac a czasem nie. Zastanawiam sie tez nad tym ze moj szef liczy na to ze bd jeszcze dosyc dlugo z nimi wspopracowac i wgl. Tak sb myslalam czy w razie czego moglabym chociaz chwile jeszcze pracowac zeby ich nie wystawic. Moje glupie myslenie ale kiedys oni do mnie wyciagneli reke i chcialabym tez byc fair wobec nich

Do góry