reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

dziewczyny ja polecam nordtest :) czulosc 10, test rewelacja, cena okolo 10 zl
A identyczne wyczailam ze sa w aptece Doz, firmy Doz - czyli ich. Sa z tej samej lini produkcyjnej wiec tez polecam analogicznie jak Nordtest. Kosztują ok 7 zł.

no niby apap bezp w ciazy jest

mi do teraz ginka mowi, ze tylko apap jak juz

Bo Apap zawiera tylko paracetamol. :) paracetamol to nazwa składnika który można zażywać na ból w ciąży, a Apap to marka tabletek jednej z firm farmaceutycznych ktora składa sie tylko z paracetamolu. Inne maja pewnie tez tabletki przeciwbólowe z samym paracetamolem, ale inaczej sie nazywają oczywiście.

reklama
A identyczne wyczailam ze sa w aptece Doz, firmy Doz - czyli ich. Sa z tej samej lini produkcyjnej wiec tez polecam analogicznie jak Nordtest. Kosztują ok 7 zł.

Bo Apap zawiera tylko paracetamol. :) paracetamol to nazwa składnika który można zażywać na ból w ciąży, a Apap to marka tabletek jednej z firm farmaceutycznych ktora składa sie tylko z paracetamolu. Inne maja pewnie tez tabletki przeciwbólowe z samym paracetamolem, ale inaczej sie nazywają oczywiście.
wiem wiem :)

Ja dzis w pracy tak o tym myslalam z tym ze ja pracuje przy sprzataniu za granica generalnie raz jest wiecej raz mniej, czasem cos musze dziwgnac a czasem nie. Zastanawiam sie tez nad tym ze moj szef liczy na to ze bd jeszcze dosyc dlugo z nimi wspopracowac i wgl. Tak sb myslalam czy w razie czego moglabym chociaz chwile jeszcze pracowac zeby ich nie wystawic. Moje glupie myslenie ale kiedys oni do mnie wyciagneli reke i chcialabym tez byc fair wobec nich
ja akurat pracowalam u rodziny i oni zapowiedzieli, ze zadnego dzwigania, oszczedzalam sie bardzo :)

Lux szkoda że nie masz fajnej szkoły rodzenia w pobliżu. Ja się bardzo cieszę że chodziłam, najważniejsze że się tam uczyliśmy jak się zajmować takim maluchem, a ja byłam zielona totalnie, noworodka widziałam co najwyżej w telewizji xD

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy wam sie tak samo nie chce jak mi?
Do tego śluz płodny w 24dc? O co chodzi? Pryszcze na twarzy jak u nastolatki.... chce spaaaaaac!

Mi tez! Dokladnie mam to samo! u mnie 28dc, pryszcze masakryczne... A dzisiaj kremowy śluz :eek: zawsze była Sahara a tu takie cuda... nie wspomne o cyckach - ledwo w kurtke sie zapinam, masakra :eek:

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kupiłam pink test od 10 mIU/ml. Ale nie mam odwagi sobie teraz robić testów. Zrobię za 10 dni. Wtedy to już być na 100% pewności czy coś wyszło czy nie...

za 10 dni? To który to bedzie twoj dzien cyklu?

Lux szkoda że nie masz fajnej szkoły rodzenia w pobliżu. Ja się bardzo cieszę że chodziłam, najważniejsze że się tam uczyliśmy jak się zajmować takim maluchem, a ja byłam zielona totalnie, noworodka widziałam co najwyżej w telewizji xD

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie to samo :D :D co prawda noworodki widywałam, ale dawali mi dziecko na rece po jakis 4-6 miesiacach... Cos czuje ze to może źle wróżyc, skoro własna rodzina mi nie ufa :-D
Dobrze że moj B. ma jakies doświadczenia, jest szansa, że dziecko nie bedzie biedne leżalo w łózeczku :D :D

Tabelka, coraz więcej nas, muszę zacząć robić porządki
staraczki.png

Załączniki

• staraczki.png
    staraczki.png
    81,7 KB · Wyświetleń: 344
reklama
Do góry