reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

dziewczyny ja polecam nordtest :) czulosc 10, test rewelacja, cena okolo 10 zl
A identyczne wyczailam ze sa w aptece Doz, firmy Doz - czyli ich. Sa z tej samej lini produkcyjnej wiec tez polecam analogicznie jak Nordtest. Kosztują ok 7 zł.

no niby apap bezp w ciazy jest

mi do teraz ginka mowi, ze tylko apap jak juz

Bo Apap zawiera tylko paracetamol. :) paracetamol to nazwa składnika który można zażywać na ból w ciąży, a Apap to marka tabletek jednej z firm farmaceutycznych ktora składa sie tylko z paracetamolu. Inne maja pewnie tez tabletki przeciwbólowe z samym paracetamolem, ale inaczej sie nazywają oczywiście.

reklama
A identyczne wyczailam ze sa w aptece Doz, firmy Doz - czyli ich. Sa z tej samej lini produkcyjnej wiec tez polecam analogicznie jak Nordtest. Kosztują ok 7 zł.

Bo Apap zawiera tylko paracetamol. :) paracetamol to nazwa składnika który można zażywać na ból w ciąży, a Apap to marka tabletek jednej z firm farmaceutycznych ktora składa sie tylko z paracetamolu. Inne maja pewnie tez tabletki przeciwbólowe z samym paracetamolem, ale inaczej sie nazywają oczywiście.
wiem wiem :)

Ja dzis w pracy tak o tym myslalam z tym ze ja pracuje przy sprzataniu za granica generalnie raz jest wiecej raz mniej, czasem cos musze dziwgnac a czasem nie. Zastanawiam sie tez nad tym ze moj szef liczy na to ze bd jeszcze dosyc dlugo z nimi wspopracowac i wgl. Tak sb myslalam czy w razie czego moglabym chociaz chwile jeszcze pracowac zeby ich nie wystawic. Moje glupie myslenie ale kiedys oni do mnie wyciagneli reke i chcialabym tez byc fair wobec nich
ja akurat pracowalam u rodziny i oni zapowiedzieli, ze zadnego dzwigania, oszczedzalam sie bardzo :)

Lux szkoda że nie masz fajnej szkoły rodzenia w pobliżu. Ja się bardzo cieszę że chodziłam, najważniejsze że się tam uczyliśmy jak się zajmować takim maluchem, a ja byłam zielona totalnie, noworodka widziałam co najwyżej w telewizji xD

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy wam sie tak samo nie chce jak mi?
Do tego śluz płodny w 24dc? O co chodzi? Pryszcze na twarzy jak u nastolatki.... chce spaaaaaac!

Mi tez! Dokladnie mam to samo! u mnie 28dc, pryszcze masakryczne... A dzisiaj kremowy śluz :eek: zawsze była Sahara a tu takie cuda... nie wspomne o cyckach - ledwo w kurtke sie zapinam, masakra :eek:

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kupiłam pink test od 10 mIU/ml. Ale nie mam odwagi sobie teraz robić testów. Zrobię za 10 dni. Wtedy to już być na 100% pewności czy coś wyszło czy nie...

za 10 dni? To który to bedzie twoj dzien cyklu?

Lux szkoda że nie masz fajnej szkoły rodzenia w pobliżu. Ja się bardzo cieszę że chodziłam, najważniejsze że się tam uczyliśmy jak się zajmować takim maluchem, a ja byłam zielona totalnie, noworodka widziałam co najwyżej w telewizji xD

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie to samo :D :D co prawda noworodki widywałam, ale dawali mi dziecko na rece po jakis 4-6 miesiacach... Cos czuje ze to może źle wróżyc, skoro własna rodzina mi nie ufa :-D
Dobrze że moj B. ma jakies doświadczenia, jest szansa, że dziecko nie bedzie biedne leżalo w łózeczku :D :D

Tabelka, coraz więcej nas, muszę zacząć robić porządki
staraczki.png

Załączniki

• staraczki.png
    staraczki.png
    81,7 KB · Wyświetleń: 336
reklama
Do góry