dziekuje, pierwsze 4-5 miesiecy koszmar, w pracy lezalam glowa na ladzie i wylam, mdlosci, wymioty, sennosc, zebow umyc nie szlo, piersi bardzo bolaly, weszlam w 6 miesiac i lepiej, choc nadal problem z zebami, mocz popuszczam jak emerytka podczas kaszlu, kichania, mam zgage, nie moge spac w nocy, pol ciazy bylam na lekach na podtrzymanie..rodze za 8-9 tyygodni, z czego sie ciesze niezmiernie, bo juz mi sie dluzy ogolnie ciaza to super stan, polecam hihiLUXUORIUS jeszcze nie zdazylam przeczytac nawet 1/3 watku a ciekawi mnie to jak generalnie znosisz ciaze ?
reklama
no niby apap bezp w ciazy jestparacetamol pomagał a to podobno jedyny lek który można brac żeby dziecku nie zaszkodzić
I caly czas parcujesz? Bo z tego co zdazylam przeczytac to pracujesz w sklepie chyba z kosiarkami ? nie myslalas o tym zeby od poczatku zaprzestac pracy?dziekuje, pierwsze 4-5 miesiecy koszmar, w pracy lezalam glowa na ladzie i wylam, mdlosci, wymioty, sennosc, zebow umyc nie szlo, piersi bardzo bolaly, weszlam w 6 miesiac i lepiej, choc nadal problem z zebami, mocz popuszczam jak emerytka podczas kaszlu, kichania, mam zgage, nie moge spac w nocy, pol ciazy bylam na lekach na podtrzymanie..rodze za 8-9 tyygodni, z czego sie ciesze niezmiernie, bo juz mi sie dluzy ogolnie ciaza to super stan, polecam hihi
Bardzo Cie przepraszam ze tak wypytuje ale zanim ja tam doczytam to troche czasu minie, a dzis wlasnie myslalam jakby to bylo ze mna gdyby udalo mi sie zajsc
hajmal
Fanka BB :)
7 lat temu twierdzili ze tylko paracetamolno niby apap bezp w ciazy jest
Lanvin
Fanka BB :)
Apap zawiera paracetamol :-)7 lat temu twierdzili ze tylko paracetamol
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
mi do teraz ginka mowi, ze tylko apap jak juz7 lat temu twierdzili ze tylko paracetamol
queen mnie chodziło o ten wcześniejszy test
Nimiti - różowy czy niebieski ?? Bo sie pogubiłam [emoji23][emoji23] wstawiłam niebieski - ciążowy z ledwo widoczna druga kreska i różowy owulacyjny - z dwiema kreskami ;-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
pracowalam do wrzesnia i jeszcze poczatek wrzesnia jestem na l4 juz pytaj o co chcesz ja chcialam pracowac tak dlugo, jeestem pracoholikiem strasznymI caly czas parcujesz? Bo z tego co zdazylam przeczytac to pracujesz w sklepie chyba z kosiarkami ? nie myslalas o tym zeby od poczatku zaprzestac pracy?
Bardzo Cie przepraszam ze tak wypytuje ale zanim ja tam doczytam to troche czasu minie, a dzis wlasnie myslalam jakby to bylo ze mna gdyby udalo mi sie zajsc
Ja też dostałam kroplówkę i ketonal ,były skurcze bez bólu,dziękuję lekarzowi za tomi na bol jak ronilam duzo pomogly kroplowki, oj jaka ulga
reklama
Ja dzis w pracy tak o tym myslalam z tym ze ja pracuje przy sprzataniu za granica generalnie raz jest wiecej raz mniej, czasem cos musze dziwgnac a czasem nie. Zastanawiam sie tez nad tym ze moj szef liczy na to ze bd jeszcze dosyc dlugo z nimi wspopracowac i wgl. Tak sb myslalam czy w razie czego moglabym chociaz chwile jeszcze pracowac zeby ich nie wystawic. Moje glupie myslenie ale kiedys oni do mnie wyciagneli reke i chcialabym tez byc fair wobec nichpracowalam do wrzesnia i jeszcze poczatek wrzesnia jestem na l4 juz pytaj o co chcesz ja chcialam pracowac tak dlugo, jeestem pracoholikiem strasznym