reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam was kobietki :happy:
Jakoś dziś nie mam siły na nic boli mnie cały dół jakby mi ktoś szyjkę rozrywał,doskwiera mi od wczoraj dlatego myślałam, że okres dziś będzie a tu narazie tylko kłucie szarpanie sama nie wiem :frown: co najśmieszniejsze wczoraj jakiś ślad śluzu z krwią się pojawił :hmm: ale tylko taka nitka :eek: nie wiem co to czy to @ idzie czy inne niespodzianki :unsure: a i najważniejsze test nic nie pokazał :( miała tak któraś ? pomożecie dziewczyny :) pozdrawiam was wszystkie

reklama
Rano zrobiłam test i negatywny. Przed chwilą dostałam @ także zaczynam drugi cykl staran i postaram się trafić na dni płodne, ponieważ w tym miesiacu decyzję o dzidzi podjęliśmy za późno[emoji6] i było już "po ptokach"

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cc wcale nie jest takie złe, ja jestem po cc i jestem zadowolona. Blizne mam ok. 10 cm, jest na tyle nisko, że jej nie widać, a po samej operacji szybko doszłam do siebie. Pierwsze 3-4 dni było ciężko, wiadomo, ale później było ok, normalnie nosiłam małego i wszystko koło niego robiłam od samego początku w szpitalu.
A jak z karmieniem po cc?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj mi się strasznie nic nie chce od początku tygodnia. Jestem cały czas zmęczona spiąca. Najchętniej z łóżka bym nie wychodziła. Wczoraj w dzien się przespałam wstałam po 18 zrobiłam naleśniki dzieci połoźylam do spania i sama poszłam spać po 21. Chyba ta pogoda mnie dobija.
Albo nie pogoda ... [emoji6]

Ja wczoraj korzystając z tego że m był w domu przespałam pół dnia, a i tak dzisiaj się czuję jakbym nie spała od tygodnia :p
Ola naprawdę taki człowiek padnięty ? Ja też pamiętam, że sporo spałam te 10 lat temu w pierwszej ciąży ale wtedy mogłam a teraz tez chciałabym jak najdłużej pracować i jeszcze starszy krasnal w domu ...

Wiecie, tak się nakręciłam na ten 1 cs, że nie wiem czy ochoczo podejdę do drugiego...
O Igę staraliśmy się rok, i choć wiem, że to dla niektórych krótko, to nie mam ochoty tego powtarzać.... :(

Posłucham i kupię :)

Ja mam krótkie cykle 28 dniowe, owulacje teraz miałam w 16 dc wiec ten 12 po ow wychodzi akurat na 28. Kupie więcej tych czułych testów i zacznę robić od 26. A ty jakie długie masz cykle i kiedy miałaś owu?
Ja mam cykle 29 dniowe. Ale mam długą bo 16 dniową fazę lutealna. Owu ok. 13-14 dc. I mam testować 25 dc.

strasznie sie boję tej bieli, a zdaje sobie sprawę ze pewnie ja zobaczę, wiem że owulację miałam 16 bo wtedy miałam pik to tego 10 dni to 26 dc. Przy poprzednich ciążach ledwo widoczne drugie kreski miałam dzień spodziewanej @, to były zwykłe testy bo ja super czułych nie kupowałam, zwyczajnie nie miałam tej całej wiedzy co teraz wiec co mi w aptece sprzedali to brałam. W poprzednim miesiącu zrobiłam test koło 26 dnia i wyszedł ze słabą druga kreską cały dzień sie cieszyłam az do rana następnego dnia od kiedy była czysta biel. Teraz sie zwyczajnie boje bieli

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry