mam nadzieje, ze polozne beda fajne i tez pomoga do piersi przystawiac itpTak :-) a jak już wstaniesz, to sama się zajmujesz. Na początku ciężko, ale jak się rozruszasz, to będzie lepiej :-)
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam nadzieje, ze polozne beda fajne i tez pomoga do piersi przystawiac itpTak :-) a jak już wstaniesz, to sama się zajmujesz. Na początku ciężko, ale jak się rozruszasz, to będzie lepiej :-)
tez sie doczekasz tych koniakow Kochana ♥ wlasnie maly wypycha stopki, chyba laptop na brzuchu mu przeszkadza heheh, szogun malyTesty marki Facelle sa niby czułości 25, ale sa duzo czulsze niz niektóre 10-tki. Takze polecam.
Jej, ja bym tak nie mogła szybko odłożyć testu i wyjsć czekam niecierpliwie zatem na popołudnie i info co tam na teście kciuków nie puszczam!!
Ciężka sprawa, ale tez bym raczej liczyła od 13.10.
Jejku, ależ ja zazroszcze tych kopniaków, ruchów, stopek wypychanych przez brzuch to musi byc cuuuuudowne!!
Wyboru nie miałam, byłam sama, nikt mi nie pomagał :-) Ja byłam tak przejęta tym, że obok leży taki mały szkrab, że ból zszedl na drugi plan, zresztą jakieś leki przeciwbólowe też dostawałam.i bylas w stanie sie nim zajmowac sama mimo bolu?
Oby! Do szkoły rodzenia chodzisz?mam nadzieje, ze polozne beda fajne i tez pomoga do piersi przystawiac itp
no wlasnie, jakie leki dostawalas? pomagaly?Wyboru nie miałam, byłam sama, nikt mi nie pomagał :-) Ja byłam tak przejęta tym, że obok leży taki mały szkrab, że ból zszedl na drugi plan, zresztą jakieś leki przeciwbólowe też dostawałam.
po wielu tygodniach rozmyslan doszlam do wniosku, ze nie nie chodze
Posłucham i kupięTesty marki Facelle sa niby czułości 25, ale sa duzo czulsze niz niektóre 10-tki. Takze polecam.
Ja mam krótkie cykle 28 dniowe, owulacje teraz miałam w 16 dc wiec ten 12 po ow wychodzi akurat na 28. Kupie więcej tych czułych testów i zacznę robić od 26. A ty jakie długie masz cykle i kiedy miałaś owu?Hejka. Mój gin każe mi robić testy w 25 dc i jak nic nie wyjdzie odstawic duphaston. Mówi ze jak do 12 dpo test nic nie pokazuje to szanse są juz niewielkie. Wiadomo że są bo nieraz po terminie @ test jeszcze nie wychodzi.