reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Testy marki Facelle sa niby czułości 25, ale sa duzo czulsze niz niektóre 10-tki. Takze polecam.

Jej, ja bym tak nie mogła szybko odłożyć testu i wyjsć :):) czekam niecierpliwie zatem na popołudnie i info co tam na teście :) kciuków nie puszczam!!

Ciężka sprawa, ale tez bym raczej liczyła od 13.10.

Jejku, ależ ja zazroszcze tych kopniaków, ruchów, stopek wypychanych przez brzuch :):):) to musi byc cuuuuudowne!!
tez sie doczekasz tych koniakow Kochana ♥ wlasnie maly wypycha stopki, chyba laptop na brzuchu mu przeszkadza heheh, szogun maly :D

Kupiłam pink test od 10 mIU/ml. Ale nie mam odwagi sobie teraz robić testów. Zrobię za 10 dni. Wtedy to już być na 100% pewności czy coś wyszło czy nie...

Testy marki Facelle sa niby czułości 25, ale sa duzo czulsze niz niektóre 10-tki. Takze polecam.
Posłucham i kupię :)

Hejka. Mój gin każe mi robić testy w 25 dc i jak nic nie wyjdzie odstawic duphaston. Mówi ze jak do 12 dpo test nic nie pokazuje to szanse są juz niewielkie. Wiadomo że są bo nieraz po terminie @ test jeszcze nie wychodzi.
Ja mam krótkie cykle 28 dniowe, owulacje teraz miałam w 16 dc wiec ten 12 po ow wychodzi akurat na 28. Kupie więcej tych czułych testów i zacznę robić od 26. A ty jakie długie masz cykle i kiedy miałaś owu?

reklama
Do góry