reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Testy marki Facelle sa niby czułości 25, ale sa duzo czulsze niz niektóre 10-tki. Takze polecam.

Jej, ja bym tak nie mogła szybko odłożyć testu i wyjsć :):) czekam niecierpliwie zatem na popołudnie i info co tam na teście :) kciuków nie puszczam!!

Ciężka sprawa, ale tez bym raczej liczyła od 13.10.

Jejku, ależ ja zazroszcze tych kopniaków, ruchów, stopek wypychanych przez brzuch :):):) to musi byc cuuuuudowne!!
tez sie doczekasz tych koniakow Kochana ♥ wlasnie maly wypycha stopki, chyba laptop na brzuchu mu przeszkadza heheh, szogun maly :D

Kupiłam pink test od 10 mIU/ml. Ale nie mam odwagi sobie teraz robić testów. Zrobię za 10 dni. Wtedy to już być na 100% pewności czy coś wyszło czy nie...

Testy marki Facelle sa niby czułości 25, ale sa duzo czulsze niz niektóre 10-tki. Takze polecam.
Posłucham i kupię :)

Hejka. Mój gin każe mi robić testy w 25 dc i jak nic nie wyjdzie odstawic duphaston. Mówi ze jak do 12 dpo test nic nie pokazuje to szanse są juz niewielkie. Wiadomo że są bo nieraz po terminie @ test jeszcze nie wychodzi.
Ja mam krótkie cykle 28 dniowe, owulacje teraz miałam w 16 dc wiec ten 12 po ow wychodzi akurat na 28. Kupie więcej tych czułych testów i zacznę robić od 26. A ty jakie długie masz cykle i kiedy miałaś owu?

reklama
Do góry