Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ach Mikaduchna mam tak samo jak Ty, powoli mam dość nie wiem czy znowu sobie nie wykręciłam wszystkiego a wcale nie jestem taka cierpliwa bo też sobie dzisiaj siknęłam na tesciora i niestety też zobaczyłam ***** za dużo powiedziane jakby to było ***** to bym się cieszyła nic nie zobaczyłam oprócz testowej hehe co ma być to będzie w piątek se sikne a co mi tam chyba lubię sikać na teściory chce ktoś to mu siknę a jak trzymaj się kochana i cały czas &&&& bo to jeszcze nic nie przesądzone z drugim synem w dzień @ kreska pojawiła się po około 10 min i to taka mało rokująca czarownica u mnie była wczoraj i mówi że ciąża jak nic i bądź tu mądra damy radę będzie ciąża i koniec
Ja z WrocławiaEvelinia, co to za czarnownica?
A skąd dziewczyny jesteście? Jest ktoś może z dolnego śląska?
Z Głogowa. A Ty? :-)Ja jestem z dolnego śląska. A Ty skąd jesteś?
Rozumiem, że mleko w takiej formie jest zakazane?Ja tez tak pije kawe, na początku nie mogłam znieść smaku ale teraz dodaje cynamonu i mam mieszankę wybuchowa! Mniam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wrocław
Tak wlasnie mysle, ze pwu moglas miec wczoraj! Lh jeszcze bylo wiec reska ciemniejsza niz dzis ale jasniejsza niz przu tamtym pozytywieMegan22, post: 14454380, member: 165566"]Chociaż zakładając ze ten allegrowy test oznaczał pozytyw 13 dc to moze wczoraj była lub dzisiaj bedzie owu ? Aaaaaa doopa .. Życie było łatwiejsze bez tych testów haha
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom