reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzięki dziewczyny :))
No testy będę robić w razie w codziennie, jak @ nie zaskoczy to 1 listopada zrobię test. Przy tym 38 dc tak mnie piersi bolały, że nie mogłam się dotknąć i w zasadzie stopniowo przestawały boleć do wczoraj.
Nie pamiętam jak to jest mieć @ okres, czy czułam wcześniej owulacje - 4 lata brałam tabletki anty.

Mogę z Wami zostać ? :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie sprawa w ogóle dziwna. Miałam @, włożyłam nuva ring i stwierdziliśmy z mężem, że jednak już się chcemy starać. Wyjęłam nuva ring - dostałam krwawienie 3 dniowe i wczoraj ustało a od dziś mnie piersi bolą taki pulsacyjny ból i czuje się dziwnie hmm słyszałam, że można mieć krwawienie a mimo to być w ciąży z poprzedniego cyklu. Tylko że miałam w poprzednim włożony nuva ring. Chyba podświadomie już bym chciała zajść tak szybko :)

km5sio4pghry649q.png

Dziękuję :)

Kurcze, obiecałam sobie, że nie będę się nakręcać, że tym razem wszystko na luzie, a jak przyszły te testy to coś we mnie wstąpiło :D
Nie jest to stres, ale bardziej podniecenie :D
Wątpię by udało się za pierwszym razem, o córkę staraliśmy się rok, także nie mam wielkich nadziei, ale zawsze jakaś iskierka pozostaje :)

Dziękuję :)

Kurcze, obiecałam sobie, że nie będę się nakręcać, że tym razem wszystko na luzie, a jak przyszły te testy to coś we mnie wstąpiło :D
Nie jest to stres, ale bardziej podniecenie :D
Wątpię by udało się za pierwszym razem, o córkę staraliśmy się rok, także nie mam wielkich nadziei, ale zawsze jakaś iskierka pozostaje :)
Nadzieja zawsze jest ;) za mną 3 nieudane cykle starań o pierwsze dziecko. Ale nie poddajemy się z mężęm. :)

Nadzieja zawsze jest ;) za mną 3 nieudane cykle starań o pierwsze dziecko. Ale nie poddajemy się z mężęm. :)

Pewnie, nie można się poddawać :) to mój drugi cykl. W pierwszym było na luzie, jakoś się nie przykladalismy tak super. W tym cyklu przytulanki były codziennie w tym najważniejszym tygodniu i zobaczymy. Mąż był zadowolony z takiego obrotu spraw :) hehe

Ja też byłam przekonana, że zaskoczyłam. Odkleil mi się plaster i nie miałam jakiś czas, a w zeszłym tygodniu zaczęłam mieć objawy jak przy poprzedniej ciąży. Niestety wczoraj dostałam okres :-( a już sądziłam, że pomimo antykoncepcji miałam owu.

Hej dziewczyny :D ale sobie dzisiaj namieszałam:p wczoraj robiłam test owu tymi allegrowymi testami i dzisiaj ..a wiec wczoraj ta kreska była taka średnia ale dzisiaj już wydawała mi sie troszke jaśniejsza[emoji14]w poprzednim msc zgłupiałam bo nie wyszedł pozytyw taki jaki powinien byc ale jak sie później okazało to było to .. Także po 19 pobiegłam do rossmana i kupiłam te testy facelle ( tak tak powinnam zrobic to od razu) , zrobiłam go pół godziny temu ;p wrzuce zdjęcia i błagam pomóżcie :D czy jeśli np pozytywny owu miałby być wczoraj to czy dzisiaj na tym facelle byłaby ta kreska taka ciemna czy niczego nie przegapiłam i jeszcze jutro może ściemnieć na pozytyw ??
1476729361647.jpg
1476729365756.jpg
1476729373044.jpg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476729361647.jpg
    1476729361647.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 434
  • 1476729365756.jpg
    1476729365756.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 436
  • 1476729373044.jpg
    1476729373044.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 420
reklama
Cześć :)

Pozwolę sobie dołączyć do wątku, jeśli można :) Mam 26 lat i 6-letniego synka. Od jakiegoś czasu dosyć intensywnie myślę o drugim dziecku, właśnie skończyłam ostatnie opakowanie plastrów i więcej nie zakładam. Niestety, mam PCOS, mam nadzieję, że mimo to nie będę miała zbyt dużych problemów z zajściem. Obawiam się tylko, że jak zaczniemy starania, to trafią się bliźniaki. A jak to jest u Was? Czy któraś też ma PCOS?
Hej. I ja mam PCOS:happy:

Do góry