reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzięki dziewczyny :))
No testy będę robić w razie w codziennie, jak @ nie zaskoczy to 1 listopada zrobię test. Przy tym 38 dc tak mnie piersi bolały, że nie mogłam się dotknąć i w zasadzie stopniowo przestawały boleć do wczoraj.
Nie pamiętam jak to jest mieć @ okres, czy czułam wcześniej owulacje - 4 lata brałam tabletki anty.

Mogę z Wami zostać ? :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie sprawa w ogóle dziwna. Miałam @, włożyłam nuva ring i stwierdziliśmy z mężem, że jednak już się chcemy starać. Wyjęłam nuva ring - dostałam krwawienie 3 dniowe i wczoraj ustało a od dziś mnie piersi bolą taki pulsacyjny ból i czuje się dziwnie hmm słyszałam, że można mieć krwawienie a mimo to być w ciąży z poprzedniego cyklu. Tylko że miałam w poprzednim włożony nuva ring. Chyba podświadomie już bym chciała zajść tak szybko :)

km5sio4pghry649q.png

Dziękuję :)

Kurcze, obiecałam sobie, że nie będę się nakręcać, że tym razem wszystko na luzie, a jak przyszły te testy to coś we mnie wstąpiło :D
Nie jest to stres, ale bardziej podniecenie :D
Wątpię by udało się za pierwszym razem, o córkę staraliśmy się rok, także nie mam wielkich nadziei, ale zawsze jakaś iskierka pozostaje :)

Dziękuję :)

Kurcze, obiecałam sobie, że nie będę się nakręcać, że tym razem wszystko na luzie, a jak przyszły te testy to coś we mnie wstąpiło :D
Nie jest to stres, ale bardziej podniecenie :D
Wątpię by udało się za pierwszym razem, o córkę staraliśmy się rok, także nie mam wielkich nadziei, ale zawsze jakaś iskierka pozostaje :)
Nadzieja zawsze jest ;) za mną 3 nieudane cykle starań o pierwsze dziecko. Ale nie poddajemy się z mężęm. :)

Nadzieja zawsze jest ;) za mną 3 nieudane cykle starań o pierwsze dziecko. Ale nie poddajemy się z mężęm. :)

Pewnie, nie można się poddawać :) to mój drugi cykl. W pierwszym było na luzie, jakoś się nie przykladalismy tak super. W tym cyklu przytulanki były codziennie w tym najważniejszym tygodniu i zobaczymy. Mąż był zadowolony z takiego obrotu spraw :) hehe

Ja też byłam przekonana, że zaskoczyłam. Odkleil mi się plaster i nie miałam jakiś czas, a w zeszłym tygodniu zaczęłam mieć objawy jak przy poprzedniej ciąży. Niestety wczoraj dostałam okres :-( a już sądziłam, że pomimo antykoncepcji miałam owu.

Hej dziewczyny :D ale sobie dzisiaj namieszałam:p wczoraj robiłam test owu tymi allegrowymi testami i dzisiaj ..a wiec wczoraj ta kreska była taka średnia ale dzisiaj już wydawała mi sie troszke jaśniejsza[emoji14]w poprzednim msc zgłupiałam bo nie wyszedł pozytyw taki jaki powinien byc ale jak sie później okazało to było to .. Także po 19 pobiegłam do rossmana i kupiłam te testy facelle ( tak tak powinnam zrobic to od razu) , zrobiłam go pół godziny temu ;p wrzuce zdjęcia i błagam pomóżcie :D czy jeśli np pozytywny owu miałby być wczoraj to czy dzisiaj na tym facelle byłaby ta kreska taka ciemna czy niczego nie przegapiłam i jeszcze jutro może ściemnieć na pozytyw ??
1476729361647.jpg
1476729365756.jpg
1476729373044.jpg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476729361647.jpg
    1476729361647.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 445
  • 1476729365756.jpg
    1476729365756.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 442
  • 1476729373044.jpg
    1476729373044.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 429
reklama
Cześć :)

Pozwolę sobie dołączyć do wątku, jeśli można :) Mam 26 lat i 6-letniego synka. Od jakiegoś czasu dosyć intensywnie myślę o drugim dziecku, właśnie skończyłam ostatnie opakowanie plastrów i więcej nie zakładam. Niestety, mam PCOS, mam nadzieję, że mimo to nie będę miała zbyt dużych problemów z zajściem. Obawiam się tylko, że jak zaczniemy starania, to trafią się bliźniaki. A jak to jest u Was? Czy któraś też ma PCOS?
Hej. I ja mam PCOS:happy:

Do góry