reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny :) Weekend miałam raczej zajęty,także nic nie pisałam, ale czasem was podczytywałam.
Super,że są kolejne,nowe staraczki. :-) :) Ja teoretycznie jutro/pojutrze powinnam mieć owulkę, tylko że u mnie zazwyczaj jest to kompletnie bezobjawowe, testów owu też kiedyś używałam,ale średnio mi jakoś wychodziły,więc przestałam. W każdym razie może jeszcze dziś wieczorkiem,ale to może, no i na pewno jutro i pojutrze biorę P. za wraki i do dzieła. :-D:-D Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Jeszcze do córki dzisiaj przyszedł kolega,chciałam być fajna i pokroić im melona. No...to pokroiłam...sobie palca...:wściekła/y::wściekła/y: Tzn. dość głęboko się przecięłam,bo głupia wzięłam tasak,ale z drugiej strony nie miałam czym innym pokroić,tzn. muszę kupić nowe noże,bo te moje już raczej tępe...no i tasak mi się ześlizgnął z tego melona i ciach. Ale córka poratowała, od razu poleciała po plaster z księżniczkami,udało się nie zakrwawić połowy kuchni. No super. :tak:
Teraz już dzieciaki śpią,a ja mam chwilkę relaksu. Tak z godzinka jeszcze i lulu.

reklama
Pewnie, nie można się poddawać :) to mój drugi cykl. W pierwszym było na luzie, jakoś się nie przykladalismy tak super. W tym cyklu przytulanki były codziennie w tym najważniejszym tygodniu i zobaczymy. Mąż był zadowolony z takiego obrotu spraw :) hehe

No to oby poszło tak jak chcecie :*

Ja też byłam przekonana, że zaskoczyłam. Odkleil mi się plaster i nie miałam jakiś czas, a w zeszłym tygodniu zaczęłam mieć objawy jak przy poprzedniej ciąży. Niestety wczoraj dostałam okres :-( a już sądziłam, że pomimo antykoncepcji miałam owu.
Być może pojawi się szansa następnym razem :*
Hej dziewczyny :D ale sobie dzisiaj namieszałam:p wczoraj robiłam test owu tymi allegrowymi testami i dzisiaj ..a wiec wczoraj ta kreska była taka średnia ale dzisiaj już wydawała mi sie troszke jaśniejsza[emoji14]w poprzednim msc zgłupiałam bo nie wyszedł pozytyw taki jaki powinien byc ale jak sie później okazało to było to .. Także po 19 pobiegłam do rossmana i kupiłam te testy facelle ( tak tak powinnam zrobic to od razu) , zrobiłam go pół godziny temu ;p wrzuce zdjęcia i błagam pomóżcie :D czy jeśli np pozytywny owu miałby być wczoraj to czy dzisiaj na tym facelle byłaby ta kreska taka ciemna czy niczego nie przegapiłam i jeszcze jutro może ściemnieć na pozytyw ?? Zobacz załącznik 778806Zobacz załącznik 778807Zobacz załącznik 778808

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam taką słabą kreskę teraz, podejrzewam ze jestem już po owu:)
Ale co kobieta to inaczej . Trzymam kciuki :)
Hej dziewczyny :) Weekend miałam raczej zajęty,także nic nie pisałam, ale czasem was podczytywałam.
Super,że są kolejne,nowe staraczki. :-) :) Ja teoretycznie jutro/pojutrze powinnam mieć owulkę, tylko że u mnie zazwyczaj jest to kompletnie bezobjawowe, testów owu też kiedyś używałam,ale średnio mi jakoś wychodziły,więc przestałam. W każdym razie może jeszcze dziś wieczorkiem,ale to może, no i na pewno jutro i pojutrze biorę P. za wraki i do dzieła. :-D:-D Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Jeszcze do córki dzisiaj przyszedł kolega,chciałam być fajna i pokroić im melona. No...to pokroiłam...sobie palca...:wściekła/y::wściekła/y: Tzn. dość głęboko się przecięłam,bo głupia wzięłam tasak,ale z drugiej strony nie miałam czym innym pokroić,tzn. muszę kupić nowe noże,bo te moje już raczej tępe...no i tasak mi się ześlizgnął z tego melona i ciach. Ale córka poratowała, od razu poleciała po plaster z księżniczkami,udało się nie zakrwawić połowy kuchni. No super. :tak:
Teraz już dzieciaki śpią,a ja mam chwilkę relaksu. Tak z godzinka jeszcze i lulu.
Współczuję :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze, ze miałaś takiego ratownika blisko siebie :) mój mąż też prawie sobie odciął palec, ale przy otwieraniu kokosa. :D ważne, ze wszystko dobrze się zakończyło dla Ciebie również :)

Tabelka
Morel_87, Carmen24l, agat89 jak sytuacja?
staraczki.png

Załączniki

• staraczki.png
    staraczki.png
    80,6 KB · Wyświetleń: 462
reklama
Do góry