reklama
czekam na dwie kreski!!! kciuki zacisnieteA więc moja droga ja tam sobie myślę że udało się i u Ciebie i u mnie bo wiesz ja te piersi też mam bolące po bokach od ovu śluz biały mam i to dość sporo ale słyszałam o tym, że śluz nie jest wcale wyznacznikiem bo jak sama mówisz może nie wypływać na zewnątrz a jak z hormonami buzują u Ciebie tak jak u mnie co jeszcze mnie zastanawia to moje oczy jakieś takie jakby zapłakane są a nie mają powodu heh ja to jutro lub w środę zatestuje a co mi szkodzi logiczne jest że mogę nic nie zobaczyć bo to przed czasem. Moja przyjaciółka powiedziała że będzie kreska ona to wie czarownica z niej więc jej wierzę
Lanvin
Fanka BB :)
Ja już mam 2.5 letniego synka. O drugą ciążę starałam się 8 cykli, ale niestety poroniłam w 8 tygodniu. Teraz właśnie mam drugi cykl starań. Biorę femarę na wzrost pęcherzyków..
Przykro mi :-( trzymam kciuki w takim razie :-)
evelinia
Powodzenia :-)Jestem po podgladaniu jajek, urosly jednak w lewym jajniku. Zabieg (laparoskopie - usuniecie torbieli , wodniaka i zrostów) bede miala w czwartek albo piatek - jutro sie dowiem.
evelinia
Nie dziękuję bo mogę się na czarownicy zawieśćczekam na dwie kreski!!! kciuki zacisniete
hehehe, niech jej czary dzialaja jak najlepiejNie dziękuję bo mogę się na czarownicy zawieść
evelinia
Za szybko na smutek u niektórych dość długo testy kreski nie pokazują! Odpuść i zarzuć pozytywne myślenie i czekaj do dnia spodziewanej @ a i nie wierz w to co piszą, że testy potrafią wykryć wczesną ciążę bo każdy organizm jest inny i dokładnie nie wiemy kiedy dochodzi do zagnieżdżenia zarodka a nóż widelec się udało pozdrawiamA mi jest smutno.... Zrobiłam dzisiaj test z nadzieją, że będzie prezent urodzinowy, ale biało okres dostanę za jakieś 4 dni, a owulacja była jakieś 10 dni temu więc myślę, że by już się coś pokazało.... Kolejny miesiąc w .....
sylwkaq90
Queen_b ja też tak mam, praktycznie przez cały cykl śluz w różnych postaciach. Dzisiaj wydaje mi się, że jest owulacyjny, ale sama nie wiem.. trochę mnie ćmiło w prawym jajniku. Czasami mam tak, że mnie tak bolą, że nie mogę siadać, a czasami znacznie mniej. Swoje obserwacje cyklu dopiero zaczynam, więc nie za bardzo wiem, co i jak.U mnie to w ogole tak nie działa [emoji79] jak mi sie @ kończy to dzień pozniej pojawia sie sluz. I jest ze mną aż do następnej @@@ czasem po owu jest go wiecej ale tyle. Hmm coz moj organizm dziwny jest;-) lubi mi utrudnić zycie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czekamy na dwie kreseczki!
KatarzynkaBe
Czyli nie patrzysz na to czy twój lekarz będzie z tobą w szpitalu ? To uf...ja muszę poczytać opinie o Rudzie śląskiej iż abrzutak kilka kolezanek rodzilo i opinie dobre, mam nadzieje,ze i ja nie bede narzekac
reklama
KatarzynkaBe
U mnie po badaniach póki co ok :-) wyliczone prawdopodobieństwo jest niższe niż wg. Normy wiec ok czekam na wyniki krwi.To mnie rozbawiłaś Katarzynko tekst godny zapamiętania oni są stworzeni do marudzenia a jak u Ciebie po badaniach ?
W rolę to on się szybko wczuje jak już się dokona będzie dzidzia i będą emocje u nich tak to działa
Polecam najnowsza Bridget Jones ten o imieniu MARK zachowuje się jak mój chłop a wolałabym tego drugiego hahaha