reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hejka
Tulipanka :(
Mój organizm wariuje zrobiłam progesteron by sprawdzic czy była owulka bo zeszlym cyklu nie było a tu wynik 33 więc zmuszona byłam zrobić teściora i jak mówie biel vizira:mad: od czego może być taki wynik?

reklama
A więc moja droga ja tam sobie myślę że udało się i u Ciebie i u mnie bo wiesz ja te piersi też mam bolące po bokach od ovu :yes: śluz biały mam i to dość sporo ale słyszałam o tym, że śluz nie jest wcale wyznacznikiem bo jak sama mówisz może nie wypływać na zewnątrz o_O a jak z hormonami buzują u Ciebie tak jak u mnie :growl::-) :) co jeszcze mnie zastanawia to moje oczy jakieś takie jakby zapłakane są a nie mają powodu :laugh2: heh ja to jutro lub w środę zatestuje a co mi szkodzi logiczne jest że mogę nic nie zobaczyć bo to przed czasem. Moja przyjaciółka powiedziała że będzie kreska ona to wie :errr: czarownica z niej więc jej wierzę:o :D;)
czekam na dwie kreski!!! kciuki zacisniete

A mi jest smutno.... Zrobiłam dzisiaj test z nadzieją, że będzie prezent urodzinowy, ale biało :( okres dostanę za jakieś 4 dni, a owulacja była jakieś 10 dni temu więc myślę, że by już się coś pokazało.... Kolejny miesiąc w .....
Za szybko na smutek:tak: u niektórych dość długo testy kreski nie pokazują! Odpuść i zarzuć pozytywne myślenie i czekaj do dnia spodziewanej @ a i nie wierz w to co piszą, że testy potrafią wykryć wczesną ciążę bo każdy organizm jest inny i dokładnie nie wiemy kiedy dochodzi do zagnieżdżenia zarodka ;) a nóż widelec się udało:rolleyes: ;-) ;)pozdrawiam :happy::happy:

U mnie to w ogole tak nie działa [emoji79] jak mi sie @ kończy to dzień pozniej pojawia sie sluz. I jest ze mną aż do następnej @@@ czasem po owu jest go wiecej ale tyle. Hmm coz moj organizm dziwny jest;-) lubi mi utrudnić zycie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Queen_b ja też tak mam, praktycznie przez cały cykl śluz w różnych postaciach. Dzisiaj wydaje mi się, że jest owulacyjny, ale sama nie wiem.. trochę mnie ćmiło w prawym jajniku. Czasami mam tak, że mnie tak bolą, że nie mogę siadać, a czasami znacznie mniej. Swoje obserwacje cyklu dopiero zaczynam, więc nie za bardzo wiem, co i jak.
Czekamy na dwie kreseczki! :)

reklama
To mnie rozbawiłaś Katarzynko :laugh2: tekst godny zapamiętania :D oni są stworzeni do marudzenia :cool: a jak u Ciebie po badaniach ?
W rolę to on się szybko wczuje jak już się dokona :yes: będzie dzidzia i będą emocje u nich tak to działa :-) :)
U mnie po badaniach póki co ok :-) wyliczone prawdopodobieństwo jest niższe niż wg. Normy wiec ok czekam na wyniki krwi.
Polecam najnowsza Bridget Jones ten o imieniu MARK zachowuje się jak mój chłop a wolałabym tego drugiego hahaha

Do góry