reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hejka
Tulipanka :(
Mój organizm wariuje zrobiłam progesteron by sprawdzic czy była owulka bo zeszlym cyklu nie było a tu wynik 33 więc zmuszona byłam zrobić teściora i jak mówie biel vizira:mad: od czego może być taki wynik?

reklama
A więc moja droga ja tam sobie myślę że udało się i u Ciebie i u mnie bo wiesz ja te piersi też mam bolące po bokach od ovu :yes: śluz biały mam i to dość sporo ale słyszałam o tym, że śluz nie jest wcale wyznacznikiem bo jak sama mówisz może nie wypływać na zewnątrz o_O a jak z hormonami buzują u Ciebie tak jak u mnie :growl::-) :) co jeszcze mnie zastanawia to moje oczy jakieś takie jakby zapłakane są a nie mają powodu :laugh2: heh ja to jutro lub w środę zatestuje a co mi szkodzi logiczne jest że mogę nic nie zobaczyć bo to przed czasem. Moja przyjaciółka powiedziała że będzie kreska ona to wie :errr: czarownica z niej więc jej wierzę:o :D;)
czekam na dwie kreski!!! kciuki zacisniete

A mi jest smutno.... Zrobiłam dzisiaj test z nadzieją, że będzie prezent urodzinowy, ale biało :( okres dostanę za jakieś 4 dni, a owulacja była jakieś 10 dni temu więc myślę, że by już się coś pokazało.... Kolejny miesiąc w .....
Za szybko na smutek:tak: u niektórych dość długo testy kreski nie pokazują! Odpuść i zarzuć pozytywne myślenie i czekaj do dnia spodziewanej @ a i nie wierz w to co piszą, że testy potrafią wykryć wczesną ciążę bo każdy organizm jest inny i dokładnie nie wiemy kiedy dochodzi do zagnieżdżenia zarodka ;) a nóż widelec się udało:rolleyes: ;-) ;)pozdrawiam :happy::happy:

U mnie to w ogole tak nie działa [emoji79] jak mi sie @ kończy to dzień pozniej pojawia sie sluz. I jest ze mną aż do następnej @@@ czasem po owu jest go wiecej ale tyle. Hmm coz moj organizm dziwny jest;-) lubi mi utrudnić zycie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Queen_b ja też tak mam, praktycznie przez cały cykl śluz w różnych postaciach. Dzisiaj wydaje mi się, że jest owulacyjny, ale sama nie wiem.. trochę mnie ćmiło w prawym jajniku. Czasami mam tak, że mnie tak bolą, że nie mogę siadać, a czasami znacznie mniej. Swoje obserwacje cyklu dopiero zaczynam, więc nie za bardzo wiem, co i jak.
Czekamy na dwie kreseczki! :)

reklama
To mnie rozbawiłaś Katarzynko :laugh2: tekst godny zapamiętania :D oni są stworzeni do marudzenia :cool: a jak u Ciebie po badaniach ?
W rolę to on się szybko wczuje jak już się dokona :yes: będzie dzidzia i będą emocje u nich tak to działa :-) :)
U mnie po badaniach póki co ok :-) wyliczone prawdopodobieństwo jest niższe niż wg. Normy wiec ok czekam na wyniki krwi.
Polecam najnowsza Bridget Jones ten o imieniu MARK zachowuje się jak mój chłop a wolałabym tego drugiego hahaha

Do góry