Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czekam na dwie kreski!!! kciuki zacisnieteA więc moja droga ja tam sobie myślę że udało się i u Ciebie i u mnie bo wiesz ja te piersi też mam bolące po bokach od ovuśluz biały mam i to dość sporo ale słyszałam o tym, że śluz nie jest wcale wyznacznikiem bo jak sama mówisz może nie wypływać na zewnątrz
a jak z hormonami buzują u Ciebie tak jak u mnie
co jeszcze mnie zastanawia to moje oczy jakieś takie jakby zapłakane są a nie mają powodu
heh ja to jutro lub w środę zatestuje a co mi szkodzi logiczne jest że mogę nic nie zobaczyć bo to przed czasem. Moja przyjaciółka powiedziała że będzie kreska ona to wie
czarownica z niej więc jej wierzę
![]()
![]()
Ja już mam 2.5 letniego synka. O drugą ciążę starałam się 8 cykli, ale niestety poroniłam w 8 tygodniu. Teraz właśnie mam drugi cykl starań. Biorę femarę na wzrost pęcherzyków..
Powodzenia :-)Jestem po podgladaniu jajek, urosly jednak w lewym jajniku. Zabieg (laparoskopie - usuniecie torbieli , wodniaka i zrostów) bede miala w czwartek albo piatek - jutro sie dowiem.
Nie dziękujęczekam na dwie kreski!!! kciuki zacisniete
hehehe, niech jej czary dzialaja jak najlepiejNie dziękujębo mogę się na czarownicy zawieść
![]()
Za szybko na smutekA mi jest smutno.... Zrobiłam dzisiaj test z nadzieją, że będzie prezent urodzinowy, ale białookres dostanę za jakieś 4 dni, a owulacja była jakieś 10 dni temu więc myślę, że by już się coś pokazało.... Kolejny miesiąc w .....
Queen_b ja też tak mam, praktycznie przez cały cykl śluz w różnych postaciach. Dzisiaj wydaje mi się, że jest owulacyjny, ale sama nie wiem.. trochę mnie ćmiło w prawym jajniku. Czasami mam tak, że mnie tak bolą, że nie mogę siadać, a czasami znacznie mniej. Swoje obserwacje cyklu dopiero zaczynam, więc nie za bardzo wiem, co i jak.U mnie to w ogole tak nie działa [emoji79] jak mi sie @ kończy to dzień pozniej pojawia sie sluz. I jest ze mną aż do następnej @@@ czasem po owu jest go wiecej ale tyle. Hmm coz moj organizm dziwny jest;-) lubi mi utrudnić zycie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli nie patrzysz na to czy twój lekarz będzie z tobą w szpitalu ? To uf...ja muszę poczytać opinie o Rudzie śląskiej iż abrzutakkilka kolezanek rodzilo i opinie dobre, mam nadzieje,ze i ja nie bede narzekac
![]()
U mnie po badaniach póki co ok :-) wyliczone prawdopodobieństwo jest niższe niż wg. Normy wiec ok czekam na wyniki krwi.To mnie rozbawiłaś Katarzynkotekst godny zapamiętania
oni są stworzeni do marudzenia
a jak u Ciebie po badaniach ?
W rolę to on się szybko wczuje jak już się dokonabędzie dzidzia i będą emocje u nich tak to działa
![]()