reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny dołączam i ja! Byłam już na staraczkach 2015 i 2016. Teraz pora na 2017! (Mam nadzieję, że przed 2018 się wyrobię ;) ).

Kilka słów o mnie: Iza rocznik 81, 16cs - szczerze mówiąc to straciłam rachubę, więc liczę tak mniej więcej. Mam już dwójeczkę - syn 11lat, córcia 8. Od zawsze w planach była trójka, ale w realizacji nam nie wychodzi.

witaj to jak u ciebie to wygląda starasz się już od 2015 i nic z tego nie wychodzi czy były po drodze napotykasz jakies nieprzyjemności ?

witajcie kochane
u mnie dziś na obiadek rosolek kotleciki mizeria i młode ziemniaczki
ciasto upiekłam wczoraj bananowo - czekoladowe z bita smietana zapraszam na kawe hehe:happy:

Mamuniol witaj! O tak! Takie kilogramy przyjmę chętnie :)

Renata witaj :) opisałam wszystko i wyrzuciło mnie z forum.. wrr..
No to jeszcze raz (będę pisać po kawałku, bo mam jakieś problemy z aplikacją i nie wiem czy doda)

a może te plamienia skoncza się tak jak olci -ciaza:happy:
Chyba jednak nie. Zobaczę jak jutro sytuacja będzie wyglądała. Martwię się tylko bo jakieś cyrki się zaczelý odkąd zaczęliśmy starania. Tylko pierwszy cykl był normalny. Drugi się spoznia @ a teraz jest za szybko. Jak ta głowa wpływa na wszytko. Żeby tylko mi się nic nie rozlegulowało...

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

O synia staraliśmy się 8 m-cy i udało się dopiero jak postanowiliśmy zrobić przerwę. Córcia powstała podczas rozgrzewki przed staraniami. Teraz też nastawiałam się, że szybko się nie uda. Przed rozpoczęciem starań byłam u mojego gina - wszystko ok. Zielone światło. Tyle że robiłam tylko podstawowe badania. Od tego czasu minęły prawie 2 lata. W międzyczasie mieliśmy kilka miesięcy przerwy. No i nic.

Jutro idę do nowego gina (trzymajcie kciuki). Zrobiłam trochę badań i idę z wynikami.

O synia staraliśmy się 8 m-cy i udało się dopiero jak postanowiliśmy zrobić przerwę. Córcia powstała podczas rozgrzewki przed staraniami. Teraz też nastawiałam się, że szybko się nie uda. Przed rozpoczęciem starań byłam u mojego gina - wszystko ok. Zielone światło. Tyle że robiłam tylko podstawowe badania. Od tego czasu minęły prawie 2 lata. W międzyczasie mieliśmy kilka miesięcy przerwy. No i nic.

Jutro idę do nowego gina (trzymajcie kciuki). Zrobiłam trochę badań i idę z wynikami.
&&&&&& dla ciebie i powodzenia na wizycie u lekarza

Chyba jednak nie. Zobaczę jak jutro sytuacja będzie wyglądała. Martwię się tylko bo jakieś cyrki się zaczelý odkąd zaczęliśmy starania. Tylko pierwszy cykl był normalny. Drugi się spoznia @ a teraz jest za szybko. Jak ta głowa wpływa na wszytko. Żeby tylko mi się nic nie rozlegulowało...

oby to nie był rozlegulowany cykl Mamuniol :frown:no zobaczysz czy cos się rozkręci jak to będzie wygladalo choć ja zycze ci by te plamienie zwiastowalo cos innego :happy:

reklama

Trzymam kciuki [emoji106] powodzenia na wizycie. Ja się w maju wybiorę na wizyte. Tak kazał mi przyjść mój gin jeśli nie zaskoczę po 3-4 cyklach...

Do góry