reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tanika ale ja tez jestem takiego zdania jak ty bo w miejscu mojej pracy roi sie od patologii niestety i rodzice nie raz mówią mi wprost, ze po co pracować jak można z mopr wyciągać i teraz 500+.. mnie tylko wkurza podejście mojej dyr ze jak ktoś z nas pracowników zachodzi to na pewno bo kasa z rzadu a to nie jest prawda.. ja to bym chętnie oddała te 500zl za lwie kreski na teście [emoji6]
Aniu, nie nakręcaj sie niepotrzebnie tylko poczekaj jeszcze kolka dni i zrób test

reklama
Może nie będzie takiej potrzeby. A z drugiej strony nie wiem czy do poniedziałku wytrzymam. :-D

Zebys sie poczuła lepiej - ja jestem tez z tych co robią testy od 10dpo codziennie aż do @, bo tak samo jak ty co miesiąc nie mogę doczekać sie tych dwóch kresek, tego pierwszego cienia - nie chce go przegapić :)
Takze spokojnie, jak masz ochotę to siknij sobie :)

Jasne rząd wymyślił a do tej pory skoro praca nie odpowiadala czemu poprostu nie zmieniła na lepszą? Poprostu siedzi z tylkiem dostaje 1000 pracowac już jej się chce i tyle w temacie a my zapieprzamy na takich
Tanika i tu też się z Tobą zgodzę .... co więcej zaczyna brakować kasy juz i od stycznia 2018 wzrost podatków aby Ci właśnie co pracują, inwestują w siebie, działają wciąż na 5 biegu aby prace, dom, rodzinę ogarnąć mogli finansować to całe 500plus a inni za naszą kasę będą siedzieć w domu i kto będzie miał szczęśliwsza rodzinę ??
Moja koleżanka pracująca, posiadająca 1 pociechę długo wyczekana musi płacić 600zl za prywatne przedszkole bo do państwowego się nie dostała w związku z brakiem miejsc bo rząd zrobił krok wstecz i 6ciolatki zostały w przedszkolach a 500plus nie dostanie bo ma 1. Reasumując, pracowac musi co za tym idzie płaci podatki i jeszcze 6 stow na przedszkole co miesiąc i jak myślicie jak się czuje ....

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Tanika ale ja tez jestem takiego zdania jak ty bo w miejscu mojej pracy roi sie od patologii niestety i rodzice nie raz mówią mi wprost, ze po co pracować jak można z mopr wyciągać i teraz 500+.. mnie tylko wkurza podejście mojej dyr ze jak ktoś z nas pracowników zachodzi to na pewno bo kasa z rzadu a to nie jest prawda.. ja to bym chętnie oddała te 500zl za lwie kreski na teście [emoji6]
Aniu, nie nakręcaj sie niepotrzebnie tylko poczekaj jeszcze kolka dni i zrób test
Wlaśnie a porządni ludzie jak wy są traktowani na równi z tą patolą poprostu chore i tego niemogę znieśc!! uda się wkońcu się uda!!!

Tanika i tu też się z Tobą zgodzę .... co więcej zaczyna brakować kasy juz i od stycznia 2018 wzrost podatków aby Ci właśnie co pracują, inwestują w siebie, działają wciąż na 5 biegu aby prace, dom, rodzinę ogarnąć mogli finansować to całe 500plus a inni za naszą kasę będą siedzieć w domu i kto będzie miał szczęśliwsza rodzinę ??
Moja koleżanka pracująca, posiadająca 1 pociechę długo wyczekana musi płacić 600zl za prywatne przedszkole bo do państwowego się nie dostała w związku z brakiem miejsc bo rząd zrobił krok wstecz i 6ciolatki zostały w przedszkolach a 500plus nie dostanie bo ma 1. Reasumując, pracowac musi co za tym idzie płaci podatki i jeszcze 6 stow na przedszkole co miesiąc i jak myślicie jak się czuje ....

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Emsi poczekaj jak dostaniemy po tyłku bo chcą podatek podnieść z 19na 30%:szok:to dopiero idzie się wk...

Ania@ teraz staranka od nowa i oby się udało :tak:
Wróciłam ze sklepu. Jest cieplej niż sądziłam,ale ten wózek doprowadza mnie do szału. Dziewczyny, NIGDY WIĘCEJ 3 in 1, NEVER!!!! :realmad::realmad::realmad: Ale już jutro będzie nowy, zwykła,fajna spaceróweczka i odetchnę.
Kupiłam sobie zielone oliwki (uwielbiam!!) i zastanawiam się czy zrobić sobie mega-kanapki,na to pomidor,ogórek,cebula i oliwki,czy może sałatkę.:-D:-D:-D
A co do starań,rozmawiałam wczoraj z P. i on też powiedział,że najlepiej teraz się postarać o trzecie, bo jak znowu wyjdziemy z pieluch ,wózków,nocników i innych bajerów,a ja zajdę wtedy w ciążę,to się powiesimy na pasku zadań Windowsa,bo wszystko od nowa jak się już człowiek odzwyczaił. No co racja,to racja. Urodziłam młodego jak Sara miała 5,5 roku i abarot do okresu noworodkowego,no takie deja vu miałam,ale na szczęście dzieci jako (nie)mowlaki były bardzo grzeczne,żadne nie miało kolek. Kto inny by się chwalił,ja tylko wspominam, hehe.:-D:-D
Na święta pojadę w końcu z dziećmi do Polski,nie mogę się doczekać,objem się kiełbaski wiejskiej i pierogów. :-D:-D

reklama
My tez święta w Polsce bo mieszkamy w Wielkiej Brytanii i juz odliczam dni!!!!! A co do staranek to właśnie zakupiłam 50 testów owu na przyszły cykl. Jak ich używać? Wie ktoś cos? :) słyszałam ze najlepiej popołudniu ale nie wiem czy to prawda?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry