reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tanika ale ja tez jestem takiego zdania jak ty bo w miejscu mojej pracy roi sie od patologii niestety i rodzice nie raz mówią mi wprost, ze po co pracować jak można z mopr wyciągać i teraz 500+.. mnie tylko wkurza podejście mojej dyr ze jak ktoś z nas pracowników zachodzi to na pewno bo kasa z rzadu a to nie jest prawda.. ja to bym chętnie oddała te 500zl za lwie kreski na teście [emoji6]
Aniu, nie nakręcaj sie niepotrzebnie tylko poczekaj jeszcze kolka dni i zrób test

reklama
Może nie będzie takiej potrzeby. A z drugiej strony nie wiem czy do poniedziałku wytrzymam. :-D

Zebys sie poczuła lepiej - ja jestem tez z tych co robią testy od 10dpo codziennie aż do @, bo tak samo jak ty co miesiąc nie mogę doczekać sie tych dwóch kresek, tego pierwszego cienia - nie chce go przegapić :)
Takze spokojnie, jak masz ochotę to siknij sobie :)

Jasne rząd wymyślił a do tej pory skoro praca nie odpowiadala czemu poprostu nie zmieniła na lepszą? Poprostu siedzi z tylkiem dostaje 1000 pracowac już jej się chce i tyle w temacie a my zapieprzamy na takich
Tanika i tu też się z Tobą zgodzę .... co więcej zaczyna brakować kasy juz i od stycznia 2018 wzrost podatków aby Ci właśnie co pracują, inwestują w siebie, działają wciąż na 5 biegu aby prace, dom, rodzinę ogarnąć mogli finansować to całe 500plus a inni za naszą kasę będą siedzieć w domu i kto będzie miał szczęśliwsza rodzinę ??
Moja koleżanka pracująca, posiadająca 1 pociechę długo wyczekana musi płacić 600zl za prywatne przedszkole bo do państwowego się nie dostała w związku z brakiem miejsc bo rząd zrobił krok wstecz i 6ciolatki zostały w przedszkolach a 500plus nie dostanie bo ma 1. Reasumując, pracowac musi co za tym idzie płaci podatki i jeszcze 6 stow na przedszkole co miesiąc i jak myślicie jak się czuje ....

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Tanika ale ja tez jestem takiego zdania jak ty bo w miejscu mojej pracy roi sie od patologii niestety i rodzice nie raz mówią mi wprost, ze po co pracować jak można z mopr wyciągać i teraz 500+.. mnie tylko wkurza podejście mojej dyr ze jak ktoś z nas pracowników zachodzi to na pewno bo kasa z rzadu a to nie jest prawda.. ja to bym chętnie oddała te 500zl za lwie kreski na teście [emoji6]
Aniu, nie nakręcaj sie niepotrzebnie tylko poczekaj jeszcze kolka dni i zrób test
Wlaśnie a porządni ludzie jak wy są traktowani na równi z tą patolą poprostu chore i tego niemogę znieśc!! uda się wkońcu się uda!!!

Tanika i tu też się z Tobą zgodzę .... co więcej zaczyna brakować kasy juz i od stycznia 2018 wzrost podatków aby Ci właśnie co pracują, inwestują w siebie, działają wciąż na 5 biegu aby prace, dom, rodzinę ogarnąć mogli finansować to całe 500plus a inni za naszą kasę będą siedzieć w domu i kto będzie miał szczęśliwsza rodzinę ??
Moja koleżanka pracująca, posiadająca 1 pociechę długo wyczekana musi płacić 600zl za prywatne przedszkole bo do państwowego się nie dostała w związku z brakiem miejsc bo rząd zrobił krok wstecz i 6ciolatki zostały w przedszkolach a 500plus nie dostanie bo ma 1. Reasumując, pracowac musi co za tym idzie płaci podatki i jeszcze 6 stow na przedszkole co miesiąc i jak myślicie jak się czuje ....

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Emsi poczekaj jak dostaniemy po tyłku bo chcą podatek podnieść z 19na 30%:szok:to dopiero idzie się wk...

Ania@ teraz staranka od nowa i oby się udało :tak:
Wróciłam ze sklepu. Jest cieplej niż sądziłam,ale ten wózek doprowadza mnie do szału. Dziewczyny, NIGDY WIĘCEJ 3 in 1, NEVER!!!! :realmad::realmad::realmad: Ale już jutro będzie nowy, zwykła,fajna spaceróweczka i odetchnę.
Kupiłam sobie zielone oliwki (uwielbiam!!) i zastanawiam się czy zrobić sobie mega-kanapki,na to pomidor,ogórek,cebula i oliwki,czy może sałatkę.:-D:-D:-D
A co do starań,rozmawiałam wczoraj z P. i on też powiedział,że najlepiej teraz się postarać o trzecie, bo jak znowu wyjdziemy z pieluch ,wózków,nocników i innych bajerów,a ja zajdę wtedy w ciążę,to się powiesimy na pasku zadań Windowsa,bo wszystko od nowa jak się już człowiek odzwyczaił. No co racja,to racja. Urodziłam młodego jak Sara miała 5,5 roku i abarot do okresu noworodkowego,no takie deja vu miałam,ale na szczęście dzieci jako (nie)mowlaki były bardzo grzeczne,żadne nie miało kolek. Kto inny by się chwalił,ja tylko wspominam, hehe.:-D:-D
Na święta pojadę w końcu z dziećmi do Polski,nie mogę się doczekać,objem się kiełbaski wiejskiej i pierogów. :-D:-D

reklama
My tez święta w Polsce bo mieszkamy w Wielkiej Brytanii i juz odliczam dni!!!!! A co do staranek to właśnie zakupiłam 50 testów owu na przyszły cykl. Jak ich używać? Wie ktoś cos? :) słyszałam ze najlepiej popołudniu ale nie wiem czy to prawda?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry