reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jasne rząd wymyślił a do tej pory skoro praca nie odpowiadala czemu poprostu nie zmieniła na lepszą? Poprostu siedzi z tylkiem dostaje 1000 pracowac już jej się chce i tyle w temacie a my zapieprzamy na takich
Też tak uważam, że na takich się pracuję. Ale trzeba się z tym pogodzic. I po prostu nie głosowac na pis w następnych wyborach.

Emsi ale pech :(

Ania, jeśli masz fazę lutealna 14d a okres na być za 6 to by znaczyło że jesteś dopiero 8 dni po owu a nie 10-12.
Więc jeszcze czas.

Wiecie mnie też wkurza to że teraz człowiek się wstydzi powiedzieć że planuje drugie dziecko bo od razu każdy myśli ze to dla kasy. Kurde jakby mi zależało na kasie to bym poslala dziecko do przedszkola i poszła do pracy, a nie robiła drugie dla śmiesznych 500zł, które mi odsunie jeszcze bardziej moment powrotu do pracy.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Wlaśnie o to z miłości a jak usłyszalam wczoraj tekst urodzę i dostanę kasę za free to szału mnie to doprawadziło !Oboje pracujemy po 10-12godzin przekracza na rodzinne a tu slyszysz za free wrr
dobra nie nakręcam się już bo z nerwów @dostanę wcześniej hehe

Wlaśnie o to z miłości a jak usłyszalam wczoraj tekst urodzę i dostanę kasę za free to szału mnie to doprawadziło !Oboje pracujemy po 10-12godzin przekracza na rodzinne a tu slyszysz za free wrr
dobra nie nakręcam się już bo z nerwów @dostanę wcześniej hehe
Też mi się wydaję że z nerwów okres nadchodzi.

reklama
Do góry