reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja mam wizytę u ginki 2.11, czyli w dniu przyjścia @,ale biorąc pod uwagę poprzedni cykl,liczę na to,że @ się spóźni albo ja zaciążę, chociaż nie łudzę się,że się uda w 1 cyklu.:dry:
Mnie chyba troszkę na łeb siada, bo od jakiegoś czasu oglądam turecką telenowelę na TV Puls "Syla :odnaleźć przeznaczenie" i wyobraźcie sobie,że o ile mój P. raczej nie przepada za takimi serialami, to się wciągnął,chociaż za cholerę się nie przyzna.:-D:-D:-D Ale widziałam ostatnio,jak miał przerwę w pracy,że ukradkiem zerkał tam na ten serial i potem niby kąśliwie do mnie " No i co ,a czemu ona nie ma chusty na głowie? I oni nie mogą się tam całować? Ale to miasteczko tureckie zapuszczone..." i takie tam. Tak,wiem,oglądanie brazylijskich czy tureckich tasiemców nie jest niczym mądrym,ale mówię wam- wciąga jak popcorn :-D:-D:-D:-D

reklama
Tabelka
staraczki1.png

Załączniki

• staraczki1.png
    staraczki1.png
    123,3 KB · Wyświetleń: 435
To zobaczymy czy teoria sie u was sprawdzi! Dajcie znac! :)

Kciuki za Ciebie!! A clo brałaś do końca? Jakis zastrzyk na pęknięcie miałaś czy nie?

O, to cos sie dzieje... trzymam kciuki!!!!

Lui, a w którym dpo miałaś taka betę?

Wiecie dziewczyny, kiedy ta beta musi byc 0 i zacząć rosnąć, można sie wbić badaniem krwi akurat w taki moment ze ona jest po prostu jednocyfrowa jeszcze...

To gratulacje!!!! Wstaw zdjęcie testów! To nas inspiruje i zaraza wirusami ciazowymi! :)

Hehe, dokładnie ;)
Wczoraj byłam na I prenatalnych :D
Z pomiarów wynika ze niby wszystko w porządku ryzyko jest ( prawie zerowe ) ale wiadomo ten 1% szansy jest.
W każdym razie mój wykres pokazuje dużo mniejsze prawdopodobieństwo choroby niż podstawowy.
Troszkę się uspokoiłam, ale czekam jeszcze na ta przeklęta krew...
Poogladalismy sobie maleństwo i dopiero zaczyna do mnie docierać :D spytalam o płeć, lekarz mnie wysmial z początku ale jak powiedzialam, że słyszałam wiele filozofii na temat widoczności płci na pierwszym badaniu to stwierdził, że zagladnie tu i tam.
Wstępnie obstawia chłopaka ALE być może ze wargi sromowe się jeszcze nie zmniejszyły ;) ja mimo wszystko czuje ze dziewczynka :-)

Dzień dobry wszystkim
dzisiaj rano zrobiłam test, dzisiaj jest mój 24 dzień cyklu, tak jak się spodziewałam - jedna kreska, no nic teraz czekam do 20.10 na okres, a od rana strasznie mnie boli głowa. :-( :(
Ani@ głowa do góry test robiłaś przed czasem::tak: spokojnie ,jeszcze mogą być dwie kreski na teście ;-) ;) ja m-czke mam planowo 22.10 i 28 dc planuję zrobić test w niedzielę bądź poniedziałek :evil: i to też będzie hardcor z mojej strony :D

A u mnie dzis pogoda moze byc. Chociaż i tak wole lato ... czekam sobie właśnie w kolejce do mojego GP (odpowiednik rodzinnego w Pl) po skierowanie dla mojego M. Czas powtórzyć badania nasienia i spr czy cos sie polepszyło czy nie ... ciekawe na kiedy bedzie miejsce na badania. Aż sie boje [emoji79][emoji79] ostatnio czekaliśmy 5tyg i 2 tyg za wyniki ... ale czego sie nie robi ;-) grunt ze jest za darmo ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jak wy bierzecie clostilberyt? Ja musze od 5 do 9 dnia cyklu i pod język. A wy ?

Queen_b matko ale długo

Ania liczyłam na ciebie !może się jeszcze uda:)

A powiem wam że gdyby nie to ze zrobiłam 4 testy ciążowe i że dostałam okres pomyślałam że jestem w ciąży. Piersi mnie bolą i mam mdłości :/ te tabletki mnie wykończą :(

Do góry