reklama
Emsi*
Fanka BB :)
tanika kochana masz 100 % racji!
Mnie też krew zalewa jak słyszę takie powody posiadania dzieci.
Ja odkładam decyzję 10 lat żeby móc w spokoju sobie na to pozwolic. Jestem bardzo zadowolona z moich osiągnięć ale jakbym mogła czas cofnąć na pewno bym tyle nie zwlekala. Dlatego do boju dziewczyny .... nigdy nie ma dobrego czasu tylko NAJLEPSZY jest wtedy jak kobieta to po prostu czuje niezależnie od okoliczności a już na pewno nie finansowych motywacji .... buziaki na dobranoc [emoji9]
Ja jutro lecę do przyjaciół wiec nie piszcie za dużo bo nie dam rady być na bieżąco hehe [emoji1]
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja odkładam decyzję 10 lat żeby móc w spokoju sobie na to pozwolic. Jestem bardzo zadowolona z moich osiągnięć ale jakbym mogła czas cofnąć na pewno bym tyle nie zwlekala. Dlatego do boju dziewczyny .... nigdy nie ma dobrego czasu tylko NAJLEPSZY jest wtedy jak kobieta to po prostu czuje niezależnie od okoliczności a już na pewno nie finansowych motywacji .... buziaki na dobranoc [emoji9]
Ja jutro lecę do przyjaciół wiec nie piszcie za dużo bo nie dam rady być na bieżąco hehe [emoji1]
Bulbasek
tanika kochana masz 100 % racji!
Dokładnie dobrej nocy
Cześć dziewczyny, tak sie rozpisalyscie ze ja nie mam kiedy nadrobić [emoji33] ja dzisiaj zaczynam 12dc i od wczoraj zaczęłam robić testy owu ( pierwszy raz wiec zobaczymy co z tego wyjdzie..)
Z tym 500+ to jest strasznie wkurzające.. moja szefowa non stop pieprzy, ze teraz pełno kobiet w ciazy bo kasa.. u nas w pracy dwie dziewczyny są w ciazy i na nie tez nadawała ! To jest chore po prostu.. mnie zreszta ostatnio tez powiedziała, ze ma nadzieje, ze szybko drugiego dziecka mieć nie będę [emoji35] wkurzają mnie takie osoby strasznie!!
Z tym 500+ to jest strasznie wkurzające.. moja szefowa non stop pieprzy, ze teraz pełno kobiet w ciazy bo kasa.. u nas w pracy dwie dziewczyny są w ciazy i na nie tez nadawała ! To jest chore po prostu.. mnie zreszta ostatnio tez powiedziała, ze ma nadzieje, ze szybko drugiego dziecka mieć nie będę [emoji35] wkurzają mnie takie osoby strasznie!!
Emsi*
Witajcie kochane ... u mnie po wycieczce niestety ... [emoji26] [emoji26] [emoji26]
W połowie drogi na lotnisko zlapalismy gumę i .... w naszym aucie nie ma zapasu tylko zestaw naprawczy o kant d.... wiecie co. I assistance i wulkanizacja ..... a samolot fru bez nas.
Nigdy nam wcześniej opona nie pękła ... to się nazywa pech [emoji35] i wracamy do domu .... szlak mnie trafi po prostu.
Jednak człowiek ma tylko zapier.....zero przyjemności! Sorki bardzo ale musiałam się uzewnetrznic
....i jak tu utrzymać pozytywne myślenie ....
W połowie drogi na lotnisko zlapalismy gumę i .... w naszym aucie nie ma zapasu tylko zestaw naprawczy o kant d.... wiecie co. I assistance i wulkanizacja ..... a samolot fru bez nas.
Nigdy nam wcześniej opona nie pękła ... to się nazywa pech [emoji35] i wracamy do domu .... szlak mnie trafi po prostu.
Jednak człowiek ma tylko zapier.....zero przyjemności! Sorki bardzo ale musiałam się uzewnetrznic
....i jak tu utrzymać pozytywne myślenie ....
Emsi bo my takie głupie baby a bo nie teraz ,nie ma tego czy owego itd,w moim przypadku że za wcześnie no a teraz się olsniło po 5,5 latach jak córcia poszła do przedszkola i jestem gotowa na kolejnę dziecię to kurczę nie wzięłam wogóle pod uwagę że mój organizm nie jest gotowy.
No cóż działamy dalej
No cóż działamy dalej
reklama
Bo twoja szefowa ma rację do tej pory z mojego otoczenia nie decydowano się na dziecko kolejne ,a teraz praktycznie kaźdy ,a pamiętam nie no co ty nigdy ,a tu slyszysz dostanę kasę za free no wrr tyle są warte dzieci pytam te pieprzone 500zł?Cześć dziewczyny, tak sie rozpisalyscie ze ja nie mam kiedy nadrobić [emoji33] ja dzisiaj zaczynam 12dc i od wczoraj zaczęłam robić testy owu ( pierwszy raz wiec zobaczymy co z tego wyjdzie..)
O to chodzi Twojej szefowej