reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Popieram w 10O% kuźwa teraz oboje muszą zapiepszać by dom utrzymać-co nam Państwo oferuje ?pieprzone 500+ i nic po za tym !!Ja bym wolała normalną i godziwą płacę -a nie jak dziś od znajomej 40latki usłyszałam staram się o kolejne (3)a co mi tam 500+dostanę i za free 1500bedę mieć no ku.... szlag mnie trafia człowiek chce z miłości dziecię a ktoś za kasę !!Na szczęscie M mnie pociesza że właśnie prawdziwy dom i miłość i zdrowie najważnie!! reszta sama przyjdzie i to my musimy naszej niuni zapewnić byt i zapieprzać obydwoje !!
Od nas rodziców zależy przyszłość naszego pokolenia .Ech poniosło mnie

Spokojnie Kochana :) zobacz jaką jesteś mądrą kobietą i jakie Twoje dziecko będzie miało wspaniałą mamę, kiedy Ty wiesz, ze dzidziuś zrodził się z ogromnej miłości i chęci podjęcia się trudu wychowania. Nikt nie musi Cię kusić 500+ bo tym to sobie pupę można podetrzec. Za chwilę zmieni się władza i kranik zakreca. Dziewczyny trzymajmy się tego, co ważne i działamy :)

reklama
To prawda, liczy się tylko na siebie....
Moja mama mi kilka miesięcy temu powiedziała: "Dobrze, że Wam się nie udaje, nie macie wszystkiego poukładanego ani własnego mieszkania..."
Tak się wściekłam, potem pół nocy przepłakałam, jak tak mogła... staram się o dziecko 2.5 roku, przeżywam to strasznie i w dupie mam, że nie mam wykupionego mieszkania tylko wynajmujemy....tym bardziej, że na mieszkanie własne pewnie długooooo nas nie będzie stać.... wrrr

Spokojnie Kochana :) zobacz jaką jesteś mądrą kobietą i jakie Twoje dziecko będzie miało wspaniałą mamę, kiedy Ty wiesz, ze dzidziuś zrodził się z ogromnej miłości i chęci podjęcia się trudu wychowania. Nikt nie musi Cię kusić 500+ bo tym to sobie pupę można podetrzec. Za chwilę zmieni się władza i kranik zakreca. Dziewczyny trzymajmy się tego, co ważne i działamy :)
Zgadzam się ale naprawdę jak się słyszy takie teksty to......i jedna z drugą zajdą od tak bo chcą jest kasa a my produkujemy się jak króliki i nic

Moja mama mi kilka miesięcy temu powiedziała: "Dobrze, że Wam się nie udaje, nie macie wszystkiego poukładanego ani własnego mieszkania..."
Tak się wściekłam, potem pół nocy przepłakałam, jak tak mogła... staram się o dziecko 2.5 roku, przeżywam to strasznie i w dupie mam, że nie mam wykupionego mieszkania tylko wynajmujemy....tym bardziej, że na mieszkanie własne pewnie długooooo nas nie będzie stać.... wrrr
Też bym się wkurzyła przykre to uslyszeć od rodzica:(ja nie mieszkam sama z wyboru nie chce je..na kredyt 20czy 30lat wolę w kupię ale w spokoju finansowym .Jest przyslowie w kupie raźniej .Ja akurat nie mam z tym problemu mam najkochańszych rodziców na świecie liczy się dla nich szczęście dzieci !!Za to ich Kocham bardzo mocno!!

Wiem, nóż się w kieszeni otwiera...a ile dzieci jest porzucanych, bo matki nie chcą... ja jestem na samym początku starania, ale naprawdę Wam dziewczyny życzę jak najlepiej i wytrwałości w tych staraniach. Musi się udać. Wiem, ze może jestem niepoprawna optymistką, ale naprawdę w to wierzę. :)

Wiem, nóż się w kieszeni otwiera...a ile dzieci jest porzucanych, bo matki nie chcą... ja jestem na samym początku starania, ale naprawdę Wam dziewczyny życzę jak najlepiej i wytrwałości w tych staraniach. Musi się udać. Wiem, ze może jestem niepoprawna optymistką, ale naprawdę w to wierzę. :)
I tego się trzymaj !!

To strasznie przykre, co uslyszalas... :( nie martw się. My też wynajmujemy i nie mam z tym żadnego problemu. Odkładamy sobie pieniądze. A jakby isc tokiem myslenia Twojej mamy to zawsze coś stanie na przeszkodzie w poczęciu. Głowa do góry! :*

To strasznie przykre, co uslyszalas... :( nie martw się. My też wynajmujemy i nie mam z tym żadnego problemu. Odkładamy sobie pieniądze. A jakby isc tokiem myslenia Twojej mamy to zawsze coś stanie na przeszkodzie w poczęciu. Głowa do góry! :*

Odkładać jeszcze bym musiala jakieś 50lat by isć na swoje przy naszych Polskich zarobkach

reklama
Do góry