reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Popieram w 10O% kuźwa teraz oboje muszą zapiepszać by dom utrzymać-co nam Państwo oferuje ?pieprzone 500+ i nic po za tym !!Ja bym wolała normalną i godziwą płacę -a nie jak dziś od znajomej 40latki usłyszałam staram się o kolejne (3)a co mi tam 500+dostanę i za free 1500bedę mieć no ku.... szlag mnie trafia człowiek chce z miłości dziecię a ktoś za kasę !!Na szczęscie M mnie pociesza że właśnie prawdziwy dom i miłość i zdrowie najważnie!! reszta sama przyjdzie i to my musimy naszej niuni zapewnić byt i zapieprzać obydwoje !!
Od nas rodziców zależy przyszłość naszego pokolenia .Ech poniosło mnie

Spokojnie Kochana :) zobacz jaką jesteś mądrą kobietą i jakie Twoje dziecko będzie miało wspaniałą mamę, kiedy Ty wiesz, ze dzidziuś zrodził się z ogromnej miłości i chęci podjęcia się trudu wychowania. Nikt nie musi Cię kusić 500+ bo tym to sobie pupę można podetrzec. Za chwilę zmieni się władza i kranik zakreca. Dziewczyny trzymajmy się tego, co ważne i działamy :)

reklama
To prawda, liczy się tylko na siebie....
Moja mama mi kilka miesięcy temu powiedziała: "Dobrze, że Wam się nie udaje, nie macie wszystkiego poukładanego ani własnego mieszkania..."
Tak się wściekłam, potem pół nocy przepłakałam, jak tak mogła... staram się o dziecko 2.5 roku, przeżywam to strasznie i w dupie mam, że nie mam wykupionego mieszkania tylko wynajmujemy....tym bardziej, że na mieszkanie własne pewnie długooooo nas nie będzie stać.... wrrr

Spokojnie Kochana :) zobacz jaką jesteś mądrą kobietą i jakie Twoje dziecko będzie miało wspaniałą mamę, kiedy Ty wiesz, ze dzidziuś zrodził się z ogromnej miłości i chęci podjęcia się trudu wychowania. Nikt nie musi Cię kusić 500+ bo tym to sobie pupę można podetrzec. Za chwilę zmieni się władza i kranik zakreca. Dziewczyny trzymajmy się tego, co ważne i działamy :)
Zgadzam się ale naprawdę jak się słyszy takie teksty to......i jedna z drugą zajdą od tak bo chcą jest kasa a my produkujemy się jak króliki i nic

Moja mama mi kilka miesięcy temu powiedziała: "Dobrze, że Wam się nie udaje, nie macie wszystkiego poukładanego ani własnego mieszkania..."
Tak się wściekłam, potem pół nocy przepłakałam, jak tak mogła... staram się o dziecko 2.5 roku, przeżywam to strasznie i w dupie mam, że nie mam wykupionego mieszkania tylko wynajmujemy....tym bardziej, że na mieszkanie własne pewnie długooooo nas nie będzie stać.... wrrr
Też bym się wkurzyła przykre to uslyszeć od rodzica:(ja nie mieszkam sama z wyboru nie chce je..na kredyt 20czy 30lat wolę w kupię ale w spokoju finansowym .Jest przyslowie w kupie raźniej .Ja akurat nie mam z tym problemu mam najkochańszych rodziców na świecie liczy się dla nich szczęście dzieci !!Za to ich Kocham bardzo mocno!!

Wiem, nóż się w kieszeni otwiera...a ile dzieci jest porzucanych, bo matki nie chcą... ja jestem na samym początku starania, ale naprawdę Wam dziewczyny życzę jak najlepiej i wytrwałości w tych staraniach. Musi się udać. Wiem, ze może jestem niepoprawna optymistką, ale naprawdę w to wierzę. :)

Wiem, nóż się w kieszeni otwiera...a ile dzieci jest porzucanych, bo matki nie chcą... ja jestem na samym początku starania, ale naprawdę Wam dziewczyny życzę jak najlepiej i wytrwałości w tych staraniach. Musi się udać. Wiem, ze może jestem niepoprawna optymistką, ale naprawdę w to wierzę. :)
I tego się trzymaj !!

To strasznie przykre, co uslyszalas... :( nie martw się. My też wynajmujemy i nie mam z tym żadnego problemu. Odkładamy sobie pieniądze. A jakby isc tokiem myslenia Twojej mamy to zawsze coś stanie na przeszkodzie w poczęciu. Głowa do góry! :*

To strasznie przykre, co uslyszalas... :( nie martw się. My też wynajmujemy i nie mam z tym żadnego problemu. Odkładamy sobie pieniądze. A jakby isc tokiem myslenia Twojej mamy to zawsze coś stanie na przeszkodzie w poczęciu. Głowa do góry! :*

Odkładać jeszcze bym musiala jakieś 50lat by isć na swoje przy naszych Polskich zarobkach

reklama
Do góry