reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cóż testy ciążowe mówiły inaczej dzisiaj nie robiłam. Czas pokaże ale siedzę tu i mam mega mdłości :baffled: nie mogę obiadu sobie do pracy zrobić bo mnie odrzuca nawet jak o tym pisze :crazy:

Kochana oby to były jednak te mdłości ! A nie jelitówką ;-) ja czekam grzecznie na jutrzejsza @@@ i sa tydzień zabawa zaczyna sie na nowo ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na dobranoc mam dziwne pytanie ... faza lutealna zaczyna się następnego dnia po owulacji czy liczymy od dnia owulacji ?
Mam dwa kalkulatory i jeden pokazuje owu 15dc a drugi 16dc a datę następnej @ taka samą. Chciałam policzyć fazę lutelana aby się upewnić kiedy ta owu.
Co o tym myślicie ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry