reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bulbasek, Emsi, dziękuję.

Ja teraz też będę bardzo dużo pracować, ale to będzie mój początek więc nie liczę na nie wiadomo jakie warunki, tylko się cieszę, że w ogóle dostalam szansę i zdobede doświadczenie

reklama
Sarat ale mnie rozśmieszyłaś i nie tym co napisałaś ale miałam wrażenie ze stoisz obok i mi to wykrzykujesz :) nie powiem że o tym nie myślałam ale u nas w domu od środy syn miał grypę mąż miał w piątek może teraz ja. Podbrzusze boli mnie na @ wiec raczej niestety nie :(

Karolka, gratuluje znalezienia wymarzonej pracy [emoji3]
Bulbasek, piękna data! Szczęśliwe siódemki [emoji3]
kacha10, to mamy ten sam nałóg, cos czuje ze ten weekend bedzie dla nas bardzo pracowity to moze trochę kalorii sie zrzuci [emoji23]

reklama
Cóż testy ciążowe mówiły inaczej dzisiaj nie robiłam. Czas pokaże ale siedzę tu i mam mega mdłości :baffled: nie mogę obiadu sobie do pracy zrobić bo mnie odrzuca nawet jak o tym pisze :crazy:

Do góry