reklama
Aleksandra gratulacje !!!
Kacha10, to będziemy razem się starać i razem testować bo ja też @ na 31.10 [emoji3]
Morela, witaj [emoji6]
Mnie ostatnimi czasy też się przytyło.. mam 171cm i 64kg.. w ciazy z synem przytyłam 13 kg. Ja mam taki problem ze niestety nałogowo jem słodycze.. czasem nawet obiadu nie tknę ale słodkiego nie odpuszczę.. :/
Kacha10, to będziemy razem się starać i razem testować bo ja też @ na 31.10 [emoji3]
Morela, witaj [emoji6]
Mnie ostatnimi czasy też się przytyło.. mam 171cm i 64kg.. w ciazy z synem przytyłam 13 kg. Ja mam taki problem ze niestety nałogowo jem słodycze.. czasem nawet obiadu nie tknę ale słodkiego nie odpuszczę.. :/
Karolka2106
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, dlugo nie pisałam, prawdopodobnie na 99% znalazłam pracę w zawodzie, więc bede musiała odłożyć starania i się z Wami pożegnać.
W środę będę mieć ostateczna odpowiedź czy mnie przyjeli, ale raczej tak bo juz mam zaplanowany grafik i klientki...
ubolewam, bo jednak nastawiłam się na maleństwo i bardzo się zaangażowałam z Wami w to wszystko, no ale to dla mnie wielka szansa... także Alexandra mysle ze możesz mnie wypisać z tabelki.
Tak czy tak będę dalej do Was zaglądać i kibicować. :*
No i Alexandra gratuluję 2 kreseczek!
W środę będę mieć ostateczna odpowiedź czy mnie przyjeli, ale raczej tak bo juz mam zaplanowany grafik i klientki...
ubolewam, bo jednak nastawiłam się na maleństwo i bardzo się zaangażowałam z Wami w to wszystko, no ale to dla mnie wielka szansa... także Alexandra mysle ze możesz mnie wypisać z tabelki.
Bulbasek
Gratuluję
Czy możesz mnie wpisać do tabelki? Bulbasek - Dominika- 26- 2 cykl staran- 1 dzidziuś
Gratulacje na kiedy termin?Gratuluję
Czy możesz mnie wpisać do tabelki? Bulbasek - Dominika- 26- 2 cykl staran- 1 dzidziuś
Emsi*
Tak praktycznie tak. Taki tryb życia i nawyki żywieniowe. Ale zauważyłam, że jak tylko jakiś urlopik i zmiana pór jak i rodzaju jedzenia od razu 2-3kg więcej hejEmsi a masz taką wagę zawsze? Ja mam teraz taką bo odchudzałam tzn jadłam i jem wszystko nie stosowałam tabletek ,poprostu mniej jadłam zajęło mi to 3lata , najważniejsze że czujemy się dobrze
Tsh mam dobre ,morfologię też .
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 6kg brałam syropy na apetyt a w córcią przytylam ponad 30żarłam jak opentana hehe
Ja na szczęście nie musze się odchudzać bo moja silna wola nie jest absolutnie silna .... ale za to lubię sport i wszelkiego rodzaju aktywności z tym związane ;-)
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Emsi*
Karolka gratulacje ... co się odwlecze to nie uciecze [emoji6]Cześć dziewczyny, dlugo nie pisałam, prawdopodobnie na 99% znalazłam pracę w zawodzie, więc bede musiała odłożyć starania i się z Wami pożegnać.
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Bulbasek
Jeśli się uda w tym cyklu to 7.07.2017 piękna dataGratulacje na kiedy termin?
Jestem świeżym staraczkiem
Bulbasek
Cześć dziewczyny, dlugo nie pisałam, prawdopodobnie na 99% znalazłam pracę w zawodzie, więc bede musiała odłożyć starania i się z Wami pożegnać.
Powodzenia w nowej pracy. U mnie sytuacja była taka, ze pracowałam w bardzo prestiżowej, znanej firmie. Bardzo się z tego cieszyłam, bo to było moje marzenie, które spełniła w młodym wieku. Niestety, po dłuższym czasie zaczęłam zauważać, ze nie mam życia prywatnego. Mąż gotował,ogarnial dom a ja tylko wracałam z pracy, jadłam i spać. Uświadomiłam sobie, ze zmierzam donikąd. Ślub był dla mnie takim odniesieniem, ze są rzeczy ważniejsze. Zwolnilam się sama, odpoczelam miesiąc a potem zadzwoniła znajoma, ze ma dla mnie fajne zajęcie w branży. Teraz pracuje o połowę mniej, 15 min od domu. Mam czas na wszystko i nadszedł czas na dzidzie. Czuję, ze to mój najlepszy czas
reklama
kacha10
Basia ja podobnie jak Ty- mam 171cm i 65 kg.W pierwszej ciazy przytyłam 12 kg.Mi łatwiej się chudnie jak jest jesień i zima niż latem.Bo latem są truskawki i inne owoce i zawsze jak je jem to z 2 kg do przodu mam.Słodycze tez uwielbiam .Dzień bez nich to dzień stracony.To jest mój jedyny nałóg.
Oby ten miesiac byl nasz.
Oby ten miesiac byl nasz.