Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To biegaj sikać testa i bedzie jasnosc!Ja już wariuje, mam przeczucie, ze się nie udało, ale organizm mi płata figle i robi niepptrzebna nadzieję. W poprzednim cyklu czułam, ze się udało miałam piersi ogromne, zylaste i niciii
no wszystko ładnie sie sklada na ciąże!Jeszcze jedno. Do wczoraj żadnego bólu piersi. Wieczorem tylko pieczenie skóry pod piersiami tak mi dojuczalo, ze nie mogłam zasnąć. A dziś piersi bolą, ale tylko pp bokach :/
Jak spadla? ile mialas wczoraj, przedwczoraj i dzisiaj?A mi tak temperatura spadła, że dziwię się, że jeszcze małpa nie przyszła
A który masz dzień cyklu? nie cierpię tych testówsarat mnie własnie też od 3 dni bolą piersi i również też tak pod pachami po boku dlatego zrobiłam test (niepotrzebnie) teraz np też mnie bolą.
Może jednak coś sie u ciebie dzieje