Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na kiedy Ci wypada?Ja idę na usg w trakcie daty owulacji, która mi apka sugeruje![]()
Hej, jesteś zapisana. Tak patrząc na te testy, to też bym obstawiała peak 17dc, ale trzeba brać pod uwagę że to tylko kawałek papierka, więc może coś się poprzesuwaćHej
Możecie mnie wpisać na testowanie - chyba 28. Pik owu był 17, więc sama owu 18(?) - czy dobrze rozumiem te testy, podpowiedzcie.
Przy wcześniejszych ciążach nie stosowałam testów tylko apke i za każdym razem się udawało. Pierwsza ciąża zakończona sukcesem, druga teraz w styczniu poronienie w 6tc.
4 kwietniaNa kiedy Ci wypada?
Dobry termin hihiMożna mi wpisać @Nowy cykl nowe nadzieje
Przeraża mnie termin na 25.12 ale biorę co los da
![]()
Myślisz że będę rodzic jak Maria od 24.12 ?Dobry termin hihi![]()
Albo posiedzi do styczniaMożna mi wpisać @Nowy cykl nowe nadzieje
Przeraża mnie termin na 25.12 ale biorę co los da
![]()
zaciśniesz nogi to wyjdzie w styczniuMyślisz że będę rodzic jak Maria od 24.12 ?![]()
Ja mieszkam w UK . Mi się udało na Lutowych kreskach ale cały czas podglądam i kibicuje dziewczynom. Jak coś to pisz śmiałoZazdroszczę Wam, że macie taką możliwość… monitoring owulacji itp, badania krwi kiedy zechcecie… mamy tu w ogóle jakieś dziewczyny, które też mieszkają za granicą?