reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Już o tym pisałam i przepraszam że się powtarzam ale duża nadzieję daje mi to że teraz mam mieć kilka owulacji chociaż wydaje mi się to dziwne . Może też przyjść wredna @ Ten cykl chce przeżyć na spokojnie

Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom

juz trzymam &&&&& za owocna owulacje tym bardziej mocno je zaciskam ze,względu na,twojego męża leniuszka : - )

reklama
ja się zastanawiam czy nie odpuścić tych starań. mam już trójkę. 2 synów i córeczkę. zdrowi, śliczni i w ogóle. większość pewnie pyta się, czego w ogóle chcę od życia - mam już wszystko, tępa baba. a ja czasami wyję w poduszkę jak nikt nie widzi, bo tęsknie, bo jeszcze raz chciałabym tulić takie maleństwo i czuć, że jestem tak całkowicie absolutnie najważniejsza w czyimś życiu...
Mam wszystko. to jest prawda. może jestem zbyt zachłanna.

ja tez mam wszystko wspanialego męża dzieci rodzine itp i czuje dokladnie,taka sama potrzebe co ty dla nie jednej jest to moze nie zrozumiale ale ja akurat bardzo ciebie rozumiem dziecko jest czymś niezastąpionym w moim życiu i poki jeszcze nie kroją mi sie,wnuki postaram,sie o jeszcze jedno dla siebie : - )

kurcze Wy juz po trojce macie a ja ani jednego :no:
Lux, przykro mi bardzo...
dlatego, między innymi, czasem zastanawiam się czy w ogóle pisać cokolwiek... przecież to nie jest to samo, kiedy starasz się o pierwsze i nie wychodzi... ja się zawsze mogę pocieszyć moimi maluchami, a i do wnuków niedaleko...
Lux, ja w Ciebie wierzę.

Lux, przykro mi bardzo...
dlatego, między innymi, czasem zastanawiam się czy w ogóle pisać cokolwiek... przecież to nie jest to samo, kiedy starasz się o pierwsze i nie wychodzi... ja się zawsze mogę pocieszyć moimi maluchami, a i do wnuków niedaleko...
Lux, ja w Ciebie wierzę.
caly czas mysle o moim Aniolku, wiem, ze do mnie wroci, tylko kiedy, teraz mialoby poltora roczku, az serce peka :no:

reklama
caly czas mysle o moim Aniolku, wiem, ze do mnie wroci, tylko kiedy, teraz mialoby poltora roczku, az serce peka :no:
tego się nie zapomina. mój aniołek miałby dziś 22 lata. czasem myślę... ale nie można się temu poddawać.
Życie zmienia się tak szybko, wszystko trwa tylko chwilę, potem odchodzi, przychodzi nowe. a my - cóż, radzimy sobie, przyglądamy się i robimy swoje...

Do góry