reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
ja się zastanawiam czy nie odpuścić tych starań. mam już trójkę. 2 synów i córeczkę. zdrowi, śliczni i w ogóle. większość pewnie pyta się, czego w ogóle chcę od życia - mam już wszystko, tępa baba. a ja czasami wyję w poduszkę jak nikt nie widzi, bo tęsknie, bo jeszcze raz chciałabym tulić takie maleństwo i czuć, że jestem tak całkowicie absolutnie najważniejsza w czyimś życiu...
Mam wszystko. to jest prawda. może jestem zbyt zachłanna.
wiesz niektorzy ludzie nas kobiet nie zrozumieja

yesenia to macie komusie w tym roku? U nas wstrzymane na 2017 rok dopiero u nas ani w pobliskich parafiach na,śląsku nie ma,w tym roku komuni nad czym pewnie nie jeden ksiadz ubolewa hehe dla niego to strata jak dla rolnika żniwa :)

Już o tym pisałam i przepraszam że się powtarzam ale duża nadzieję daje mi to że teraz mam mieć kilka owulacji chociaż wydaje mi się to dziwne . Może też przyjść wredna @ Ten cykl chce przeżyć na spokojnie

Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom

może dlatego, że wcześniej nie musiałam się starać - chciałam zajść, to przestaliśmy się zabezpieczać i już

dotychczas mialam tak samo jak ty bez problemu zaszlam w ciaze raz i juz - aż sie boje co będzie teraz ...
u mnie tez dziwnie na mnie patrzą mam tez trójkę i kolezanki to tylko glupie docinki mi prawią typu " czego sie nie robi dla 500+ nie rozumiem jak mozna tak mówić czy te 500zl naprawdę ma byc zacheta do posiadania dużo dzieci ? Ja od zawsze o tym mowilam ze jak nati podrośnie chce jeszcze jedno a potem warsztat zamykamy z mezem hehe przynajmniej wiec,z rodziny wiedza ze chce dzidzi z wyboru a nie dla 500+ :)

reklama
Do góry