reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mój m dałby się pewnie powiesić za taki maraton, ale ja po tylu miesiącach starań jakoś straciłam wenę... zastanawiałam się już czy nie poszukać jakichś wspomagaczy bo naprawdę ogarnia mnie totalne zniechęcenie, tym bardziej, że efektów nie ma. wcześniej tak nie było. z córką wymierzyłam sobie 4 dni przed ovu, jeden raz i już. a teraz...
jakiś straszny pesymizm mnie dopadł:sad:

reklama
no, będzie już 13 miesięcy czyli jakieś 15 cykli. nie wiem, już nie liczę. jakoś nie mam siły.
niby wszystkie cykle owulacyjne, ale po ostatniej ciąży cykl mi się bardzo zmienił. wcześniej miałam zawsze 30 dni, i bardzo długie, obfite i bolesne @ (nawet do 10 dni), a teraz po porodzie cykl 24 dni, @ 4 dni, dość uciążliwa, ale w porównaniu do wcześniejszych to pestka...
no i o dziwo waga też mi się trzyma, choć zawsze miałam z tym problem - jak nie pilnowałam to chudłam na potęgę.
być może coś się w hormonach pochrzaniło, a jakiejś takiej bezwładności dostała - ani badań nie chce mi się zrobić, ani starać tak naprawdę...
bardzo chciałabym mieć tego maluszka. tęsknię za takimi maleńkimi stópkami, za tym zapachem, za taką całkowitą ufnością noworodka... a jednak nie mogę się zmobilizować.

może dlatego, że wcześniej nie musiałam się starać - chciałam zajść, to przestaliśmy się zabezpieczać i już

Ja mam zawsze mega bolesna owulacje i to mnie najbardziej wkurza, bo jest ta owu i śluz piękny a nic nie wychodzi. Ale mam niskie amh więc te moje jajeczka nie są już tak dobrej jakości :(

Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom

Ja dałam sobie czas do konca roku potem daje sobie już całkiem spokój bo to można się wykończyć . Ten na Górze wie co robi o jak mam nie mieć tego dziecka to nie będę miała . Teraz żyje komunia Miłosza :)

Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom

yesenia no to nie ciekawa sprawa z tym twoim mężem co on taki leniuszek w tych sprawach : - )
Mamuniol ja pamietam ze przy dziewuszkach wlasnie przed @ wyskakiwaly mi takie pojedyncze krostki

reklama
ja się zastanawiam czy nie odpuścić tych starań. mam już trójkę. 2 synów i córeczkę. zdrowi, śliczni i w ogóle. większość pewnie pyta się, czego w ogóle chcę od życia - mam już wszystko, tępa baba. a ja czasami wyję w poduszkę jak nikt nie widzi, bo tęsknie, bo jeszcze raz chciałabym tulić takie maleństwo i czuć, że jestem tak całkowicie absolutnie najważniejsza w czyimś życiu...
Mam wszystko. to jest prawda. może jestem zbyt zachłanna.

Do góry