reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

tego się nie zapomina. mój aniołek miałby dziś 22 lata. czasem myślę... ale nie można się temu poddawać.
Życie zmienia się tak szybko, wszystko trwa tylko chwilę, potem odchodzi, przychodzi nowe. a my - cóż, radzimy sobie, przyglądamy się i robimy swoje...
najgorsze jak sie ma w otoczeniu dziecko, ktore sie urodzilo w tym samym czasie co sie mialo rodzic moje, oj jak to boli

reklama
najgorsze jak sie ma w otoczeniu dziecko, ktore sie urodzilo w tym samym czasie co sie mialo rodzic moje, oj jak to boli

ja,to wogole teraz jakoś za za każdym razem pustkę czuje gdy jakieś Male dzidzi widzę choćby w reklamie ....taki mi wtedy smutno ...chyba za,bardzo chce maluszka i dlatego tak to wszystko przezywam ... Ostatnio robiąc porządku na,strychu natknelam sie na spakowane w worku maluskie ubrania otworzylam ten,worek i wyjelam malusienkie śpioszki kaftaniki skarpusie itp bylam tez zdziwiona ze jeszcze,cos mam,po dziewczynkach bo wszystko inne rozdalam kuzynka

Miałam ostatnio z moim m dyskusje o imionach. .. powiedzcie mi czy uważacie imię Jagoda za przesadę? Mój m. mówi że nie nazwę córki jak runo lesne[emoji23]
Z chłopcem jeszcze trudniej...
Macie jakieś swoje typy?
Wiem, że to dopiero etap starań, ale może któraś już podjęła decyzję na przyszłość[emoji1]

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Mam w rodzinie małą Jagodke, wszyscy mówią na nią : Jagodzianka, słodka jest :)
Dla dziewczynki podoba mi się : Liwia i Amelka, dla chłopca np. Wiktor i raz mi się bardzo podoba raz mniej Alex.

Komu facetowi żadne z nich :p

u mnie typy nigdy się nie sprawdzają... ale teraz, jeśli się uda to chłopiec będzie Piotr a dziewczynka Antonina. Tosia. Zawsze mi się bardzo podobało. Dla chłopca chciałabym Beniamin ale na to mój mąż chyba nie pójdzie... Zresztą u mnie dzieci jakoś same sobie imiona wybierają... rodzą się w dni szczególne, lub rodzą się z cechą kogoś z bliskiej rodzin y i dziedziczą imiona... jakoś tak. I wszystkie urodzone w niedzielę.
Całe szczęście że je mam, bo gdybym tak długo czekała na pierwsze to bym chyba zwariowała. ale to dlatego, że czas mnie goni. za kilka miesięcy skończę 40. alarm już się włączył...
Chandra, ból głowy przez cały dzień...
Może jutro będzie lepiej?
W takie dni brakuje mi mojego kota - zawsze był najlepszym antydepresantem. Ogromny czarny, mruczący kot na kolanach i kubek gorącej herbaty. Ale niestety - starość dopadła nawet jego. Oj jakaś sentymentalna się dziś zrobiłam. a tu trzeba kieckę zadrzeć i dom wysprzątać, bo ostatnie 2 tygodnie dużo pracowałam i wszystko zarosło...
Mam jakieś takie dziwne podejście - jak mam chandrę, źle się czuję albo coś w ten deseń, to wydaje mi się, że jak się wezmę za robotę to mi przejdzie... Czyli jutro generalka w domu :yes:

Tosia jest ładnie :)

reklama
Do góry