reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Dziewczyny od kiedy lekarz Wam zaproponował stymulację? Bo mój kazał 4 cykle naturalne od zielonego światła od zakaznika więc oficjalnie teraz jest pierwszy cykl tak więc w maju mam do niego dopiero przyjść. Wydaje mi się długo 🤦

Nie no zdecydowanie musisz powiedzieć, najwyżej jak się boisz to ściemnisz że inny lekarz tak kazał
właśnie myślałam o tym , ale kurde boje się że powie mi że mam jej pokazać jakieś potwierdzenie na to , i co mam powiedzieć jak zapyta skąd taka decyzja lekarza ,czym się kierował . Ale wiem że muszę w razie czego jej powiedzieć . Przecież nie powiem że na internecie sobie wyszukałam 🤦 bo mnie zje pewnie

właśnie myślałam o tym , ale kurde boje się że powie mi że mam jej pokazać jakieś potwierdzenie na to , i co mam powiedzieć jak zapyta skąd taka decyzja lekarza ,czym się kierował . Ale wiem że muszę w razie czego jej powiedzieć . Przecież nie powiem że na internecie sobie wyszukałam 🤦 bo mnie zje pewnie
Ja mam skłonności do żylaków i kiedyś ratownik medyczny mi zalecił brać acard profilaktycznie. W ciazy ostatniej brałam do porodu i dostałam opieprz że powinnam odstawić przed porodem bo mogę się wykrwawić 😁 Ale lekarz prowadzący nic nie mówił o odstawieniu więc to jego decyzja była.

A ja bym powiedziała, dokładnie tak jak jest - tyle starań i nic to uznałam że nie zaszkodzi i wzięłam 🫣

Dziewczyny od kiedy lekarz Wam zaproponował stymulację? Bo mój kazał 4 cykle naturalne od zielonego światła od zakaznika więc oficjalnie teraz jest pierwszy cykl tak więc w maju mam do niego dopiero przyjść. Wydaje mi się długo 🤦
to zależy chyba od sytuacji , u mnie jak powiedziałam na 1 wizycie że staramy się od prawie roku , że była wtedy jedna ciąża biochemiczna , zobaczyła obraz na USG jakoś koło 22-23 DC gdzie nie było pęcherzyka dominującego , zobaczyła moje wyniki hormonalne i tak dalej to od kolejnego cyklu miałam stymulację . Powiedziała ze stymulacja 2-3 cykle i drożność , później po 6 IUI , wiadomo w między czasie jeszcze inne badania i tak dalej

reklama
Do góry