TrzymamJa dopiero dzisiaj wzięłam pierwszą tabletkę, a już bym chciała zastrzyk robić Eh, w poniedziałek (8dc) pierwszy podgląd, potem w piątek (12dc) i mam nadzieję, że zaraz po kolejnym weekendzie będziemy robić IUI.
reklama
A niby dupek nie wychodzi we krwitak , duphaston . Przy ostatnim biochemię też miałam koło 60 , a wcześniej bez tabletek miałam ponad 30 także też wysoko
paola121214
Fanka BB :)
Pozytywny miałam w niedzielę więc liczę że może wczoraj była owulacja ale jajnik mnie bolał w sumie oba jeszcze dziś sexy I jutro .6 dzień pod rząd już mi się nie chce szczerzeoo to bardzo ładnie , potrójna szansa
klaudia16
myślę że nie 9 dni po zastrzyku nie było prawie śladu po kresce a od wczoraj robi się ciemniejsza . Wiem że są przypadki że dziewczyna się utrzymuje nawet 14 dni , ale staram się być dobrej myśli że u mnie to już nie jest zastrzykJa się nie wypowiem, bo 10 dni po zastrzyku u mnie kreska była jeszcze mocno widoczna, ale ja to jestem jakaś anomalia
Trzymam kciuki i mam nadzieje, że to nie zastrzyk
penguinlicious
No właśnie ja też zaczęłam stymulację, dlatego mam nadzieję że nie okaże się, że 12dc już będą na tyle duże, że pękną same w weekend i wtedy nici z IUI14.ale ja jestem stymulowana latrezolem dlatego rosną szybciej i jest ich więcej
penguinlicious
Ale duphaston nie wychodzi z krwi, więc pięknie też prożek wyglądatak , duphaston . Przy ostatnim biochemię też miałam koło 60 , a wcześniej bez tabletek miałam ponad 30 także też wysoko
paola121214
Bo nie wchodzi.A niby dupek nie wychodzi we krwi
Podniósł się jej własny
MamaR
Ja bym brała i niech lekarz zadecyduje czy odstawić i kiedy.Jeszcze mam pytanie do tych bardziej doświadczonych kobiet , ja w tym cyklu zaczęłam brać na własną rękę acard ( może nie odpowiedzialnie ,może nie powinnam , ale czytałam dużo przypadków że akurat jak ktoś bral to się udało , proszę nie oceniajcie mnie , tonący brzytwy się chwyta ) i teraz pytanie brzmi , czy jeżeli faktycznie się uda czy ja mam go przyjmować dalej i jak powiedzieć lekarzowi ? Bo nie ukrywam że boje się że jak jej powiem to dostanę opierdziel
olka11135
Jeszcze mam pytanie do tych bardziej doświadczonych kobiet , ja w tym cyklu zaczęłam brać na własną rękę acard ( może nie odpowiedzialnie ,może nie powinnam , ale czytałam dużo przypadków że akurat jak ktoś bral to się udało , proszę nie oceniajcie mnie , tonący brzytwy się chwyta ) i teraz pytanie brzmi , czy jeżeli faktycznie się uda czy ja mam go przyjmować dalej i jak powiedzieć lekarzowi ? Bo nie ukrywam że boje się że jak jej powiem to dostanę opierdziel
Nie no zdecydowanie musisz powiedzieć, najwyżej jak się boisz to ściemnisz że inny lekarz tak kazał
reklama
klaudia16
jeżeli to twoja 1 stymulacja to ciężko przewidzieć . Powiem ci szczerze że u mnie jest różnie , czasem rosna bardzo szybko a czasem wolnej mimo stymulacji cały czas tak samo . Teraz 2 cykle z rzędu miałam 2 pęcherzyki , ale we wcześniejszym była duża różnica między nimi i jeden nie pękł . Teraz miałam prawie identyczne i pękły oba . 12 DC kiedy ci wypada w jaki dzień ? A jak będą na tyle duże że jest obawa że pękną to nie mogą wykonać IUI od razu ? Pytam to szczerze nie mam pojęcia jak to wyglądaNo właśnie ja też zaczęłam stymulację, dlatego mam nadzieję że nie okaże się, że 12dc już będą na tyle duże, że pękną same w weekend i wtedy nici z IUI